22. kolo
01.02.2014 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Turín FC 1:1

Pouze remízou 1:1 skončilo utkání mezi Milánem a Turínem. Favorit zápasu Milán musel v průběhu utkání dotahovat manko a nakonec stihl pouze vyrovnat. Jen na lavičce náhradníků zůstala nová posila Mickael Essien. Vyrovnání měl na milánské straně na svědomí Adil Rami, už předtím poslal Granatu do vedení Ciro Immobile.

AC doma nezačalo vůbec dobře a hosté z Turína svému soupeři uštědřili lekci už po čtvrthodině hry. Útočník Ciro Immobile ukázal obraně Rossoneri, zač je toho loket. Obešel tři protihráče a technickou střelou překonal i brankáře Abbiatiho - 1:0 pro FC Turín. Obecně se vědělo, že Granata bude nepříjemným soupeřem a její vedení možná nebylo úplně překvapivé. Také o několik minut později zahrozili Turínští. Farnerud zkusil střelecké štěstí, ale naštěstí pro Milán pálil vedle. AC se sice snažilo něco vymyslet a hodně vidět byl zejména Kaká, jenže obrana hostí odolávala.

Aktivita Milána pokračovala i po změně stran a domácí se přeci jenom nakonec dočkali. Stoper Adil Rami se dostal ve vápně ke střele a krásnou brankou srovnal na 1:1. Pro Ramiho to byla premiérová trefa v milánském dresu od svého příchodu z Valencie. Vyrovnávací branka ale Milánské moc nenabudila. Ti sice byli nadále aktivnější, ale o nějakém vytrvalém tlaku nemohla být ani řeč. Prakticky až v 77.minutě sahal Milán po vítězství. Keisuke Honda napřáhl a Padelli v brance Turína musel zasahovat. Za chvíli se do nebezpečné situace dostal Montolivo, ale ani tentokrát Padelli za svá záda nic nepropustil.

S přibývajícími minutami se Granata čím dál více snažila kontrolovat výsledek a kouskovala hru, aby pak ve čtvrté minutě nastavení málem udeřila. Obrana AC situaci se štěstím zvládla a další branku neinkasovala. Konečný výsledek 1:1 je zejména pro domácí velkým zklamáním. AC sice pod vedením trenéra Seedorfa v lize ještě neprohrálo, ale hlavně herně ještě nepřesvědčilo.

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0...........FORZA GRANDE AC Milan.........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 forza milannn

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo dá hattrick!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele