12. kolo
10.11.2013 20:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 2:1

Fiorentina ve večerním klání porazila Sampdorii 2:1 a v tabulce se dostala na páté místo před Hellas Verona. Důležité tři body zařídil hned v úvodních minutách nejlepší střelec Violy Giuseppe Rossi.

Giuseppe Rossi po svém návratu ze Španělska a především doléčení zranění pookřál a Fiorentinu gólově táhne. Dohromady už nasbíral jedenáct branek a fanoušci si jeho výkony pochvalují.

V tomto utkání Rossimu stačilo jen jedenáct minut na to, aby prolomil hostující obranu. Někdejší útočník Villarrealu měl situaci zjednodušenou, neboť ve vápně fauloval Berardi a sudí nařídil pokutový kop. Rossi ho proměnil a Artemio Franchi mohlo jásat - 1:0 pro Fiorentinu. Navíc než se Sampdoria stihla otřepat, prohrávala už o dvě branky. Pohlednou akci zakončil neméně pohledně Rossi a bylo to 2:0 pro Fiorentinu.

Sampdoria byla směrem dopředu marná a naopak měla štěstí, že potřetí neinkasovala. Zvláště po tvrdé Cuadradově ráně měl Da Costa co dělat. Viola byla v defenzívě skvělá, pouze jednou zaváhala a Blucerchiati toho okamžitě využili. Gabbiadini v běhu a těžké pozici přesně trefil cíl a vykřesal naději na bodový zisk - 2:1. V nastaveném čase sahal po bodu Mustafi, jenže minul. Viola výsledek uhájila a posouvá se na páté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele