34. kolo
19.04.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Inter Milán 0:2

Inter Milán zvládl klíčový duel v Parmě a pojistil si páté místo, navíc ve zbývajících zápasech se ještě může "porvat" o čtvrtou pozici. Parma zůstala po porážce šestá, ale bodově se na ní dotáhl jiný milánský celek AC. Dnešní utkání hodně ovlivnilo vyloučení Paletty a ještě před tím neproměněný pokutový kop Antonia Cassana.

Parma začala před vlastními diváky na Ennio Tardini lépe a po pár minutách měl Handanovič co dělat, aby zneškodnil střelu někdejšího hráče Interu Antonia Cassana. Na druhé straně pálil těsně vedle Icardi a po něm zazdil tutovku Palacio, proti němuž se zaskvěl Mirante. Hra byla plná nepřesností, ale bylo se na co dívat. Před koncem poločasu měli Ducali ideální možnost jít do vedení. Sudí Rocchi totiž nařídil ve prospěch Parmy pokutový kop, jenomže Antonio Cassano jej neproměnil. Hrdinou se stal Handanovič, který svého bývalého spoluhráče dokonale přečetl. Neproměněná penalta nakonec musela domácí pořádně mrzet.

Poločas skončil pro Parmu pohromou a pohromou také začala druhá půle. Ve 47. minutě totiž uviděl druhou žlutou kartu Gabriel Paletta a Donadoniho svěřenci museli dohrávat o deseti. Inter na přesilovku zareagoval okamžitě. Hernanes ze standardní situace poslal míč na hlavu Rolanda, který se nemýlil - 1:0 pro Inter. O chvíli později nebezpečně pálil Hernanes a Mirante měl velké štěstí. Také na druhé straně se urodila šance. Lucarelli z hlavičky orazítkoval brankovou konstrukci.

Až na tuto výjimku měl Inter zápas pod kontrolou. Hernanes byl hodně vidět a Mirante mu zneškodnil další pokus. Definitivní vítězství 2:0 zajistil Nerazzurri až čtyři minuty před koncem Fredy Guarín. Na jeho přesnou střelu byl Mirante krátký. Inter vyhrál 2:0 a pojistil si páté místo. Parma zůstává šestá, ale o tuto pozici se svede ještě tuhý boj.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako vidím, pre Parmu to môže byť zápas sezóny...ale tipujem x

1:1, možnože 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
hradec

Parma FC 1:2 Inter Milán

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze je dame tip: 1:2 pojdme kluci....

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele