33. kolo
29.04.2015 20:45 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Città di Palermo - Turín FC 2:2

Palermo doma remizovalo s Turínem 2:2, přičemž výsledek je spíše ztrátou pro hostující Granatu. Bod je v konečném zůčtování v bojích o Evropu málo, na druhou stranu to byli hosté, kdo musel dvakrát dotahovat skóre.Nejprve odpověděl na vedoucí branku Vittiella Bruno Peres a na gól Luky Rigoniho pro změnu Maxi López.

I když jde o ztrátu, Turín rozhodně nemusí zoufat. Na šesté místo ztrácí jen dva body, na páté jen o bod více. To Palermo je jedenácté a de facto odmítlo dostat se na desáté místo před tápající AC Milán.

Granata vstoupila do utkání snad ještě v eufórii z vítězství nad Juventusem a v prvních několika minutách se nechávala od Palerma jasně přehrávat. Padelliho málem obral o míč Dybala a v 10.minutě už Sicilané vedli. Rohový kop prodloužil Dybala na Vittiella, který v pádu rozvlnil síť - 1:0 pro Palermo. Turín se okamžitě zmátořil a velmi rychle dokázal gólově zareagovat. Quagliarellova přihrávka došla až k Bruno Peresovi, který střelou do protipohybu nedal Sorrentinovi šanci - 1:1. Ve 22.minutě mohl Turín dokonat obrat, ale proti Martínezovi se vytáhl Sorrentino. A nakonec udeřilo na druhé straně, na centr Lazaara si naskočil Luca Rigoni a vrátil vedení na stranu Palerma.

Druhou brankou domácí výrazně ožili a v následujících minutách měl Turín velké štěstí. Vazquézovu ránu musel likvidovat Padelli a Andělkovič pro změnu mířil hlavou do břevna! Do konce prvního poločasu už se nic dalšího nestalo a tak šli do šaten spokojenější domácí, kteří vedli 2:1.

Druhý poločas nezačal nijak v úchvatné tempu, ale po hodině hry se na Renzo Barbera měnilo skóre už počtvrté a velký podíl na tom měl kouč Ventura, který se rozhodl poslat do hry Maxiho Lópeze. El Kaddouri poslal na malé vápno přesný centr a právě Maxi López ho špičkou kopačky poslal za záda Sorrentina - 2:2. V 69.minutě odmítl další vedení domácích Paulo Dybala, který z malého vápna přestřelil branku a o chvíli později na druhé straně výtečně zasáhl Sorrentino. V poslední desetiminutovce tempo rostlo, ale žádná strana už nedokázala vstřelit rozdílový gól.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude to těžký na jihu itálie, tady po vítězném derby asi 3 bodíky nedáme. snad se pletu...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele