10. kolo
01.11.2014 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - Inter Milán 2:0

Dlouhá série Parmy bez zisku bodu skončila. Ducali si doma vyšlápli na Inter Milán, který porazili 2:0. Obě branky vstřelil Paolo De Ceglie. Inter, který v minulých kolech dvakrát vyhrál, znovu nepřesvědčil a pod další tlak se tak dostává trenér Walter Mazzarri.

Velmi důležitým faktorem v cestě za vítězstvím se stala rychlá branka domácích. Už v páté minutě centroval Rispoli a neobsazený De Ceglie dostal míč za Handanovičova záda - 1:0 pro Parmu. Inter se dostal ke slovu až o několik minut později, hlavičku Obiho výborně zneškodnil Mirante. Ten se musel ukázat i ve 22. minutě, kdy zneškodnil hlavičku Kuzmanoviče. Hosté častěji drželi míč, ale Parma dobře bránila a veškeré snahy Nerazzurri eliminovala.

Do druhého poločasu vstoupila opět lépe Parma, ale Lodiho hlavička nebyla přesná. Inter se prosazoval těžko, v 70. minutě měl velkou šanci na vyrovnání Kovačič, po jehož ráně, která ještě byla tečovaná, zazvonila tyčka.

Parma o svém vítězství rozhodla čtvrthodiny před koncem. Cassanova rána se odrazila až k De Cegliemu a autor první branky byl i tentokrát úspěšný. Parma v těchto gólových situacích měla přesně to štěstí, které jí předtím scházelo. Ve zbytku zápasu už Ducali dominovali a mohli vyhrát ještě větším rozdílem, další De Ceglieho střelu Handanovič zlikvidoval.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
Recoba Inter

Ač mám Parmu rád, tak tohle musí být povinné tři body pro nás

Reagovat
Recoba Inter

a Donadoniho tento zápas bdue nejspíš stát místo

Reagovat
Recoba Inter

No tak aspoň, že bodovala Parma dkyž už nic

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
snuff24

0:1 ( Icardi pen.)

Reagovat
eden_h

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele