8. kolo
17.10.2015 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - AC Milán 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Turínem a Milánem. Hosté sice vedli zásluhou Carlose Baccy, ale poslední slovo měl Daniele Baselli. Rossoneri tak pod Mihajlovičem znovu výsledkově a ani herně nepřesvědčili.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Šancí bylo po skromnu a spíše než kreativitou se hra vyznačovala bojovností, někdy až zahranicemi pravidel. Koneckonců jen v prvním poločase sudí rozdal čtyři žluté karty. Asi nejblíže vstřelené brance byl Giacomo Bonaventura. Po půlhodině hry rozehrával volný přímý kop a svůj pokus namířil jen do boční sítě. Milánští měli o několik minut později další možnost nebezpečné standardky, ale stoper Alex byl sice razantní, ale hodně nepřesný.

Úplně neviditělný byl na hrotu milánského útoku Luiz Adriano a tak se kouč Siniša Mihajlovič rozhodl pro Carlose Baccu. Kolubijský útočník byl na hřišti několik minut, když obdržel na malém vápně Bertolacciho přihrávku a nekompromisní ranou pod břevno poslal AC Milán do vedení - 1:0. Byla to v podstatě ojediněla šance v zápase.

Granata musela zareagovat a zvýšila aktivitu. Milánské v posledních sezonách trápí neschopnost déle udržet vedení a i tentokrát ho neudrželi. Baselliho velmi nepříjemná, navíc tečovaná rána ještě brankou neskončila, ale hned o dvě minuty později už bylo srovnáno. Belotti pěkně přiťukl právě Basellimu, který na přední tyči načapal jindy spolehlivého Diega Lópeze - 1:1.

Závěr zápasu tak nabídl ještě pořádně zajímavou a hlavně dramatickou podívanou. Po rychlém kontru Maxiho Lópeze musel výrazně zasahovat jeho jmenovec v brance AC. Sudí ještě nastavil čtyři minuty, ale kýžená vítězná branka nepadla. AC pod Mihajlovičem znovu nepřesvědčila a z Turína si odváží jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Houfi

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kubajs máš dobrej tip, doufam, že vyjde. Očekávám plný olymp. stadion a my se podíváme na zápas na Sport1.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza! 1:1 nebo 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele