6. kolo
27.09.2015 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Turín FC - Città di Palermo 2:1

Těžké utkání zvládl před vlastním publikem FC Turín. I v devíti lidech dokázal uhájit nad Palermem vedení 2:1. Domácí si krátce po změně stran vypracovali už dvoubrankový náskok, ale posléze přišli jak o Molinara, tak i v nastavení o Obiho. Býci také měli štěstí, dvakrát je zachránila branková konstrukce.

Šance byly na obou stranách, Quagliarella přestřelil a na opačné straně Daprelá hlavičkoval těsně vedle. Sicilané měli v zakončení i dost smůlu, rána Trajkovskiho dokonce orazítkovala břevno a v zápase to nebylo naposled. Každopádně tyto zahozené šance musely hosty mrzet. Turín totiž vzápětí vstřelil první gól. Molinariho přesnou přihrávku na malé vápno proměnil ve vedoucí gól Maxi López - 1:0 pro Granatu. Stejným výsledkem i první půle skončila.

Turín dokázal vstřelit velmi důležitý druhý gól hned po přestávce a to se také nakonec ukázalo jako klíčové. Ve 48.minutě dokázal Marco Benassi i v pádu přehodit golmana Sorrentina a bylo to 2:0.

Jenomže Turín si začal utkání zbytečně komplikovat. V 61.minutě uviděl druhou žlutou kartu Molinaro a Palermu se naskytla ještě zajímavá přesilová hra. Sicilané dokázali využít početní převahu hned po deseti minutách, Vazquéz načechral balón na Giancarla Gonzáleze a ten vykřesal naději brankou na 1:2. Hosté samozřejmě vycítili šanci na tři body, ale pozor si museli dát i na zadní vrátka. Zkušený Fabio Quagliarella pálil z úhlu nad! V 90.minutě pak uviděl další červenou kartu Obi a Turín dohrával o devíti mužích v poli! Času na vyrovnání mělo ale Palermo velmi málo. Ve 3.minutě nastaveného času orazítkoval brankovou konstrukci Struna a Granata si musela pořádně oddechnout! Turín nakonec vedení 2:1 uhlídal a připisuje si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele