27. kolo
05.03.2017 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 0:2

O Lize mistrů dál sní Lazio, které díky dvěma brankám Cira Immobileho dobylo Boloňu. Domácí v zápase nepředvedli vůbec nic a po zásluze prodloužili svojí černou sérii na sedm utkání v řadě bez vítězství.

Lazio se dostalo do vedení už v deváté minutě, kdy se po Lulićově centru prosadil hlavičkující kanonýr Ciro Immobile. Tentýž muž mohl vzápětí přidat i druhý zářez, ale z úhlu hrubě přestřelil. Od počátku zápasu tedy Biancocelesti udávali tempo hry. Ve 26. minutě předvedli velice pohlednou akci, na jejímž konci bylo zakončení Felipe Andersona a pohotový zákrok Antonia Miranteho. Do konce prvního poločasu se Laziu navýšit vedení nepodařilo, nicméně Simone Inzaghi mohl být s výkonem svých svěřenců spokojen.

Oproti tomu Boloňa nepředvedla vůbec nic a ani po změně stran se její příznivci nedočkali žádné změny. Hra se sice vyrovnala, ale Strakosha byl bez práce. Čtvrthodinu před koncem hosté podruhé udeřili a všem bylo jasné, že tři body získají právě oni. Do samostatného úniku se dostal Ciro Immobile a balón bezproblému dostal za Mirantoveho záda.

Boloňa se nezmohla ani na čestný úspěch a znovu prohrála. Už tak velký tlak na Roberta Donadoniho ještě zesílí, Boloňa totiž nevyhrála už sedm kol v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele