10. kolo
25.10.2017 20:45 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 1:2

Čtvrté místo i po tomto kole patří Laziu. Biancocelesti opět zvítězili a tentokrát si připsali tři body na půdě Boloni. Hosté měli efektivní první poločas, během kterého udeřili Milinković-Savić a Senad Lulić. Autor druhé branky Lazia zamířil i do vlastní sítě a postaral se o korekci.

Lazio ve 4. minutě zápasu ukázalo, v jaké že je herní pohodě. Proti přihrávce Luliće nastavil Milinković-Savić jen kopačku a Antonio Mirante na balón nedosáhl. Biancocelesti navíc pokračovali v ofenzívě a byli lepším týmem. Autor vedoucí trefy za dalších patnáct minut orazítkoval tyčku a hned za minutu si došel pro penaltový zákrok. Uvnitř šestnáctky jej fauloval Adam Masina a sudí Massa odpískal pokutový kop. Ciro Immobile se ze značky pokutového kopu povětšinou nemýlí, ale tentokrát byla štěstěna proti němu a aktuálně nejlepší střelec Serie A poslal střelu do tyče.

Hostý to ale nemuselo mrzet, ve 29. minutě přehlavičkoval vyběhnutého Miranteho Senad Lulič a Lazio vedlo o dvě branky. Vedení Biancocelesti mohlo být do poločasu ještě vyšší, ale Ciro Immobile zakončil samostatný únik těsně vedle.

Boloňa měla před sebou pětačtyřicet minut, aby s výsledkem ještě něco provedla a Donadoniho svěřencům se skutečně podařilo snížit. Nebezpečný centr si do vlastní sítě srazil Senad Lulić a Boloňa byla rázem zpět ve hře o body. Domácí byli po zbytek zápasu aktivnějším týmem, ale recept na obranu Lazia nenašli. Tým trenéra Simone Inzaghiho tak pokračuje v krasojízdě a nadále se drží na čtvrté pozici.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele