4. kolo
17.09.2017 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SPAL 2013 - Cagliari Calcio 0:2

Nováček SPAL při svém druhém domácím zápase prohrál. Zapřičinilo se o to Cagliari, které předvedlo soustředěný výkon a díky brankám Barelly a Joaa Pedra zvítězilo 2:0.

Cagliari od úvodní minuty hodně drželo balón a přízemní převahu využilo už v 17.minutě první brankou, když si golman Gomis nepočínal úplně správně. Centr z prava pouze vyrazil a Nicola Barella střelou od země rozvlnil síť. Sardinský celek navíc nepolevoval a SPAL mělo velké problémy se vůbec dostat na delší časový úsek k balónu. Nicméně žádný festival šancí to ze strany Cagliari nebyl.

SPAL začal druhý poločas přeci jenom lépe, ovšem rušno bylo jen před Gomisem. Pavoletti se Sauem pořádně zavařili domácí defenzívě a až Gomis musel hlavičku Saua vyrážet na rohový kop.

Domácím se nedařilo jakkoliv svojí hru oživit a když v 69.minutě Joao Pedro technickou ranou obstřelil Gomise, bylo hotovo. Hosté mohli vyhrát ještě výraznějším rozdílem, ovšem další střelecký pokus brankář SPALu vyrazil. Domácí si k nelibosti vlastních příznivců nic nevytvořili a doma poprvé v sezoně padli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Outsider musí urvat alespon bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele