37. kolo
20.05.2019 20:30 CET
3 : 3
(1:0)

Reportáž

Lazio v divokém zápase remizovalo s Boloňou

Římské Lazio sice velmi rychle vedlo, ale přesto narazilo na odvážného soupeře. Boloňa ve Věčném městě totiž dokázala ze druhého poločasu vytěžit maximum a otočila skóre. Přesto jí to na tři body nestačilo, protože díky senzačnímu závěru Lazio srovnalo.

Lazio mělo možnost rozloučit se v tomto ročníku vítězně s domácím stadionem a hodlalo to udělat ve velkém stylu. Proti stála Boloňa, které se pod vedením trenéra Mihajloviće, v Laziu dobře známé figury, začalo opět perfektně dařit. Pryč jsou doby, kdy se Felsinei obávali pádu do druhé ligy. Poslední dobou jsou naopak v laufu a hranici 40 bodů už vyrovnali.

Lazio bylo doma jasně aktivnější, ale menší problémy mu dělala přesnost. Záložník Marco Parolo se na pravém křídle dokázal protlačit až k přízemní nabídce na volného Correu, který v dobré pozici trefil pouze špatně postaveného Luliće. Do brány Lazia se postavil mladík Guido Guerrieri, který si připsal svůj debut v dresu Lazia. A měl poměrně dost práce.

Svým sólem ho vyzkoušel Riccardo Orsolini a následně na dobrý centr jen těsně nedosáhl Mattia Destro. Boloňa ukázala, že umí zahrozit a že nehodlá Laziu dát vůbec nic zadarmo. Přesto kapitulovala jako první. Útočnou akci svého celku táhl Immobile, jenž našel pod sebou lépe postaveného Leivu, ten nahrál Joaquínovi Correovi. Mladý útočník se s míčem senzačně otočil a propálil brankáře Skorupskiho!

Lazio od 14. minuty vedlo a to byl stav, který mu naprosto vyhovoval. Boloňa naopak neměla mnoho sil s výsledkem něco udělat. Dnes se jí zkrátka moc nedařilo. Druhá půle ale byla už o něčem naprosto jiném. V prvním poločase se hostům nedařilo téměř nic, ale vše si po změně stran náležitě vychutnali.

Hostující Boloňa celkem dlouho dobu okupovala útočnou polovinu, až si na levé křídlo dokázal seběhnout Rodrigo Palacio. Tomu se povedlo prostrčit míč na Andreu Poliho, který z velkého úhlu překonal mladého brankáře Lazia Guida Guerrieriho - 1:1.

Lazio nevědělo, kam dřív skočit, protože náhle bylo převálcováno drtičem hostí. V 51. minutě se míč odrazil k Palaciovi, který našel ještě lépe postaveného Mattiu Destra. Zkušený útočník nedal brankáři Lazia šanci a Boloňa vedla. To trvalo jen osm minut, protože poté se míče chopil sprintující obránce Bastos a krásným obstřelem překonal brankáře Skorupskiho.

Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a v 64. minutě se po závaru v pokutovém území prosadil talentovaný Riccardo Orsolini a Boloňa znovu vedla. Ani tentokrát jí to ale na tři body nestačilo, protože deset minut před koncem si ke standardní situaci stoupl střídající záložník Biancocelesti Sergej Milinković-Savić a krásnou ranou srovnal na konečných 3:3!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele