30. kolo
20.03.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Matteo Cancellieri (© AFP)

Empoli remizovalo s Hellasem

Utkání mezi Empoli s Hellasem Verona vítěze nepoznalo. Domácí celek ovládl první poločas, když ve 26. minutě vstřelil úvodní branku Di Francesco, ale Hellas po změně stran vyrovnal. Dvacet minut před koncem se o to postaral Cancellieri.

První poločas příliš fotbalové krásy nepobral, ale i když se hrálo opatrně, diváci se dočkali gólu. Ve 26. minutě rozjelo Empoli povedenou akci, kdy Parisi vysunul Pinamontiho, který zase šikovně přihrál Federicovi Di Francescovi a ten nekompromisní střelou poslal Empoli do vedení. Hellas se v prvním poločase hledal a nebyl schopen si vytvořit jedinou výraznější šanci.

Hostující kouč však na začátku druhého poločasu ponechal stejnou jedenáctku a v 50. minutě sledoval, jak Caprari z volného přímého kopu donutil Vicaria k výbornému zákroku.

Důležité chvíle Hellasu přišly až po hodině hry. Źurkowski fauloval v pokutovém území Caprariho a sudí nařídil penaltu. Obrovskou možnost na vyrovnání ale Simeone nevyužil a penaltu mu Vicario chytil! K nelibosti domácích se musela penalta opakovat, protože jeden z hráčů vyběhl předčasně. Simeone se postavil i k druhému pokusu a znovu selhal, když orazítkoval tyč!

Teprve v 71. minutě to veronským vyšlo. Matteo Cancellieri si navedl balón na pravačku a povedenou střelou překonal Vicaria. Hellas se ještě pokusil strhnout výsledek na svojí stranu, ale zakončení Baráka skončilo mimo tři tyče.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusím věřit bookmakerovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele