31. kolo
04.04.2022 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Giovanni Simeone (© AFP)

Pozitivní série Janova skončila. Postaral se o to Hellas

Sen o záchraně, který začal díky vedení kouče Blessina nabírat trochu reálné obrysy, dnes dostal mírnou trhlinu. Z Verony se totiž Janov vrací bez energie a bez bodů. Jedinou trefou se o to už po pěti minutách postaral Giovanni Simeone.

Tři zápasy čekal mladý argentinský kanonýr na vstřelení branky a dnes se dočkal své šestnácté. A to velmi rychle, protože z časomíry uplynuly jen čtyři minuty. V páté sklepl Ilić míč na Bessu, jenž si všiml nabíhajícího střelce Simeoneho. Ten si naběhl do uličky a v pádu dokázal špičkou boty ještě posunout míč do sítě!

I hosté se pokoušeli srovnat krok. Po patnácti minutách se ukázal táhlou ranou Portanova, ale brankář Montipò předvedl skvělý zákrok. Hellas byl ale o poznání nebezpečnějším týmem, což demonstroval Gianluca Caprari. Šikovný křídelník měl dost času na střelu, ale namířil ji jen do tyče.

Ve druhé půli udělal kouč Blessin několik změn a zejména duo Yeboah - Piccoli mu muselo udělat radost. Prve jmenovaný našel mladého střelce, který se málem radoval z branky. Zápis do statistik mu ale upřel perfektní Lazović, který míč v poslední chvíli tečoval mimo! Víc už hosté nezvládli a domů jedou s prázdnou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Otázkou je , jestli muže pokladník hostujícího celku uvolnit nějaký financ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele