34. kolo
23.04.2022 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Sampdorie (© AFP)

Sampdoria nečekaně zabrala a obrala o body Hellas

Sampdoria v duelu s domácím Hellasem dlouho tahala za delší konec a vypadalo to, že by se k překvapení mnohých mohla dočkat i všech tří bodů. Jenže na branku Francesca Caputa navázal pár minut před koncem domácí hrdina Caprari.

Jako první zahrozili domácí. Už po devíti minutách se do míče opřel Lazović a jeho střele chybělo opravdu jen několik centimetrů, aby byla gólová. Na opačné straně se pokoušel zaskočit brankáře Montipa Antonio Candreva a jeho rána z úhlu Montipovi nadělala pořádně nervy. Pak se tempo hry výrazně zpomalilo a oba týmy se spíš pomalu posouvaly po svých pozicích směrem k soupeřově vápnu.

Klíčový moment první půle nastal až při jejím téměř kompletním završení. Ve 44. minutě totiž Günter fauloval protihráče ve vápně a kromě žluté karty pro něj dostala Doria taky možnost zahrávat penaltu. K ní se postavil veterán Ciccio Caputo a i když mu brankář Montipò první ránu vyrazil, tak z dorážky už se někdejší hrdina Sassuola nemýlil.

Osobně bych ze strany Hellasu čekal mnohem větší aktivitu, protože tenhle stav pro něj neznamenal nic příjemného. Jenže Tudorově týmu dost dlouho trvalo, než se dokázal víc prosadit. Vlastně až do 78. minuty. V ní se naplno předvedl Gianluca Caprari. Ten si naběhl do vápna, dostal míč pod kontrolu a pak si pohrál s defenzivou Dorie. Následně si položil i brankáře Audera a pohodlně skóroval.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele