36. kolo
08.05.2022 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Giorgio Altare (© AFP)

Salernitana vedení neudržela, Cagliari má stále šanci

Hodně dramatický souboj dvou týmů bezprostředně ohrožených sestupem nakonec skončil smírem, který vyloženě nepomůže ani jednomu týmu. Salernitana se ve vypjatém utkání dostala po hodině hry do vedení díky penaltě Verdiho, jenže v deváté minutě nastavení srovnal za hosty Altare.

Asi jen málokdo věřil, že by dnes Cagliari mohlo urvat aspoň bod. Salernitana se dostala do skvělé formy hraničící až s extází, což odnesl nejeden silnější sok. Přesto bylo v prvních minutách hry aktivnější Cagliari. Zejména jeho talisman, útočník João Pedro. Po dvaceti minutách si naběhl do volnějšího prostoru a tvrdě vypálil, jenže brankář Sepe se činil. Od první půle se asi čekalo víc, ale po změně stran nám to oba týmy bohatě vynahradily.

Grigoris Kastanos se na trávník dostal v 60. minutě a po pouhých pěti minutách na hřišti pronikl do vápna, kde byl faulován! Sudí Di Bello ještě celou situaci konzultoval s VARem a ten mu dal zapravdu. Domácí kopali penaltu. K ní se postavil osvědčený technik Simone Verdi a nemýlil se ani tentokrát.

Jenže Cagliari se nevzdávalo. Dvacet minut před koncem trefil Grassi krásnou ranou tyč, ale drama teprve vrcholilo. Ve čtvrté minutě nastavení Keita Baldé padl k zemi ve vápně a sudí dlouho kontroloval, jestli nepísknout penaltu. Tu sice nenařídil, ale o tři minuty později se hosté přeci jen dočkali. Dlouhý Baselliho nákop si našel Giorgio Altare a tvrdou hlavou nedal Sepemu šanci - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bookmakeruv zápas. Udělali doma za 4,49 Fiorentinu, měli by tedy za ušmoulených 1,84 udělat i Cagliari .

Reagovat
DidusIneptus

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele