14. kolo
28.11.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Marko Arnautovič (© AFP)

Boloňa napravila týden starou porážku a z La Spezie veze tři body

Pouze jedna branka padla na stadionu Alberta Picca v La Spezii a postaral se o ní rakouský útočník Marko Arnautović. Boloňa díky němu ukořistila tři body, které před týdnem ztratila v souboji s Benátkami.

Utkání nabídlo poměrně ofenzivní podívanou. Šancí bylo dostatek na obou stranách a je veliká škoda, že gólem skončila jenom jedna z nich.

O první rozruch se postarali domácí, kteří se v 9. minutě dožadovali pokutového kopu. Nzolův pád ve vápně ale sudí jako penaltový nevyhodnotil. Na druhé straně zase zahodil velkou příležitost Marko Arnautović, který orazítkoval tyč! A v podobném duchu se pokračovalo i nadále. Strelec trefil v nadějné šanci jen Skorupskiho a ve 36. minutě hlavičkoval po rohovém kopu nad Soumaoro. Skóre se neměnilo ani ve 44. minutě a po druhé v zápase zvonila při šanci Rossoblu tyčka - tentokrát po střele Barrowa.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat. S Orsoliniho střelou měl Provedel velké problémy a tu Amianovu vyškrábl Skorupski na rohový kop. V 63. minutě trefil Musa Barrow opět tyč a výsledek zůstával nadále 0:0. Na remízu ale nakonec nedošlo. Devět minut před koncem totiž přišla poměrně kuriózní penalta. Arnautović rozehrál volný přímý kop, načež trefil ruku Nzoly, který stál ve zdi a údajně si kryl obličej. Ruka však byla vysoko a sudí neměl slitování, stejně jako exekutor Arnautović, který tak poslal Boloňu do vedení.

Speziu takový moment pochopitelně poznamenal a až do konce utkání se z inkasované branky nevzpamatovala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele