33. kolo
16.04.2022 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Lazio hrálo s Turínem 1:1, bod domácím zachránil Immobile

Bodovou ztrátu zaznamenalo ve 33. kole Lazio, které doma nevyzrálo na hru Turína. Hosté se dokonce dostali na Stadio Olimpico do vedení, ale konečné slovo měl v nastaveném čase obvyklý kanonýr Ciro Immobile. Vzhledem k průběhu zápasu je konečná remíza i pro Granatu málo.

Aby také ne, když Turín ještě v 90. minutě v Římě vedl. Hosté sehráli s favoritem vyrovnanou partii a už v prvním poločase měli možnosti ujmout se vedení. Ve 29. minutě zahrozil po rohovém kopu Bremer, když hlavičkoval do brankové konstrukce. Hostující stoper se těší skvělé formě, což potvrdil i v nedávném zápase proti AC Milán. Pro Lazio nebyl první poločas příliš povedený a vše podtrhlo vynucené střídání zraněného Patrica, kterého nahradil Luiz Felipe.

Pokud chtěli Sarriho svěřenci pomýšlet na tři body, museli o přestávce něco změnit a zejména výrazně přidat. Se změnou ale přišli hosté a ti byli i nadále nebezpečnější. Ve 49. minutě nadělal další problémy obraně Lazia rohový kop a tentokrát hlavičku Izza odvracel na brankové čáře Anderson.

Lazio si koledovalo a po hodině hry už hosté skutečně vedli. Osudným se stal jak jinak než rohový kop, na který si naskočil Pietro Pellegri a Strakosha byl bezmocný! Lazio úplně vypadlo z tempa a až čtvrthodinu před koncem zahrozil po hlavičce Milinković-Savić, kterou Berisha vytěsnil.

Už to vypadalo, že Granata získá ve věčném městě tři body, když se zjevil obvyklý spasitel Biancocelesti Ciro Immobile. Aktuálně nejlepší střelec Serie A si naskočil na přesný centr Milinkoviće-Saviće a hlavou srovnal na konečných 1:1. Turín příšel na poslední chvíli o vítězství a tak i pro něj je remíza málo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio v této sezoně ještě neProhrálo doma vypsané jako favorit. Snad se jim to nepovede v tomto zápase a taky ve 36. a 38. kole, kdy budou zcela jistě favorité. Že z toho budou mít v sázkovkách okousané nehty až po lokty je mě srdečně u prdele. V každém z nich mě stačí 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně-JEBLO BY MĚ . Díky , Ciro.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele