33. kolo
16.04.2022 14:30 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Federico Fazio (© AFP)

Sampdoria nečekaně doma podlehla Salernitaně

Překvapivý výsledek se zrodil na stadionu Luigi Ferraris. Domácí Sampdoria po dvou rychle inkasovaných brankách nestačila na Salernitanu, které podlehla konečným výsledkem 1:2. O rychle góly se z pohledu hostí postarali Fazio a Bohinen. Hosté tak oživili své šance na konečnou záchranu.

Salernitaně pochopitelně pomohl povedený začátek a standardní situace z rohového kopu. Na centrovaný balón si úspěšně naskočil Federico Fazio a hlavou zajistil hostům rychlé vedení. Celou situaci ještě zkoumal VAR, ale žádný prohřešek neobjevil.

Každopádně Salernitana byla v euforii a za další minutu toho perfektně využila druhým gólem. Vyhraný souboj uprostřed hřiště nastartoval Emila Bohinena a jeho úprk skončil brankou. Sampdoria po šesti minutách prohrávala o dvě branky a trenér Marco Giampaolo nemohl být spokojen.

Domácí se osmělili až po půlhodině hry. Nejprve Quagliarella z úhlu nepřekonal Sepeho, ale po něm už snížil na 1:2 Francesco Caputo. Ten využil šikovného prostrčení balónu i toho, že nestál v ofsajdu a neomylně zakončil.

Branka na 1:2 byla pro hosty budíčkem a zpět dvoubrankový náskok si mohl vzít Éderson, jehož hlavička skončila těsně vedle. Sampdoria byla v závěru prvního poločasu nebezpečnější, ovšem nelichotivý stav se pro ní neměnil.

Utkání bylo otevřené na obě strany, ale další branka už nepadla. Coulibaly sice Audera překonal, ale toho zastoupil na brankové čáře Ferrari. Na druhé straně zase musel zasahovat Sepe po ráně Caputa. Převaha "Námořníků" k ničemu nevedla

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě stačí 0.

Reagovat
REPLIKATOR

Sampdoria

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele