19. kolo
20.04.2022 18:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Radost hráčů Salernitany (© AFP)

Salernitana veze z Udine tři body, v nastavení rozhodl Verdi

Simone Verdi se stal hrdinou zápasu mezi Udinese a Salernitanou. Hosté díky němu v závěru urvali cenné tři body, které je drží ve hře o záchranu. V tuto chvíli se Salernitana bodově srovnala s Janovem i Benátkami.

Salernitana potřebovala na půdě Udinese zvítězit, protože jakákoliv další ztráta mohla být z hlediska záchranářských prací fatální. Tři body tak drží nováčka sezony dál ve hře a dramatizuje situaci na chvostu tabulky.

Utkání skončilo 0:0, ale nemuselo tomu tak být, protože v 7. minutě měl Deulofeu solidní příležitost poslat Udine do rychlého vedení. Španělský křídelník postupoval z levé strany na branku, ale na jeho centr před hostující svatyní nikdo ze spoluhráčů nezareagoval. Udinese bylo aktivnějším týmem a trpělivě hledalo skulinky uvnitř defenzívy Salernitany. Až před koncem poločasu na sebe zase upozornil Deulofeu a na přední tyči byl připravený Sepe. Salernitana mohla jít do šaten výrazně spokojenější, kdyby v nastavení Bohinen lépe trefil Ribéryho centr.

Bohužel branka nepadla ani po změně stran a k nelibosti diváků výrazně ubylo i brankových příležitostí. Tu největší měl až osm minut před koncem hostující Mikael, který trefil tyčku a z dorážky pak minul Silvestriho svatyni Bonazzoli. Salernitana mohla této příležitosti jenom litovat, tedy alespoň do nastaveného času. Když už to vypadalo na bezbrankovou remízu, rozhodl ve prospěch hostů Simone Verdi. Ve čtvrté minutě nastavení dostal ideální pas a obloučkem přes Silvestriho rozhodl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ŠIFRA-5. odmocninka.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠIFRA-5. odmocninka.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by s tím něco dělali. Já mám taky v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mě z tohoto zápasu. Udine Neprohrálo doma posledních 5 zápasu. Nejnižší kurz na ně byl 1,81. Naše jednička nemá vypsán na tento zápas kurzy. Odkud je vzal EF je mě záhadou. Jedná se asi o kurz, který byl vypsán v řádný hrací den. Zde od naší dvojky 1,52-4,2-6.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele