38. kolo
22.05.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aleš Matějů a João Pedro (© AFP)

Cagliari sestupuje, s Venezií jen remizovalo

Cagliari poprvé po šesti letech sestupuje. Nad poslední Venezií mu stačilo vyhrát, ale nedokázalo mu dát ani jednu branku a proto klub z Benátek doprovodí o soutěž níž.

V Benátkách bylo jasno o tom, že domácí hráče čeká v příštím ročníku jen druhá liga. Otázka zněla, kdo je tam doprovodí. Kromě janovského CFC k tomu mělo nejblíž právě Cagliari, které muselo vyhrát, aby mělo šanci. Jako první ale málem udeřili domácí. Dennis Johnsen dostal až příliš prostoru, jenže vůbec netrefil bránu!

Posléze převzalo aktivitu Cagliari, které dnes prostě bezpodmínečně muselo vyhrát. Jenže jeho tlak byl spíš optický, šancí jsme se nedočkali. Bellanova pálil těsně vedle a stejně tak neskóroval ani tvrdou ranou střídající Marko Rog. Další ránu si připsal na konto Alessandro Deiola, který byl směrem dopředu hodně aktivní.

Univerzál Raoul Bellanova po hodině hry obdržel centr ze strany a hlavičkoval do protipohybu brankáře Mäenpäy, který se ale nenechal zahanbit a parádním skokem jeho šanci zlikvidoval. Stejně jako Alessio Cragno na opačné straně, když ho střelou pod břevno vyzkoušel Aleš Matějů. Žádný větší tlak si Cagliari nevytvořilo a proto padá do druhé ligy.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
DidusIneptus

Benátky zachraňte sebe i Salernitanu!

Reagovat
REPLIKATOR

Cagliari a Granada, dvojka k pohledání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele