základní část, 12. kolo
31.10.2022 20:45 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Riccardo Orsolini (© AFP)

Bologna ve druhé půli otočila utkání na půdě Monzy

Monza opět prohrává a někdejší optimismus po Palladinově jmenování je fuč. Monza sice doma dobře začala, ale vlastní chyby ji v duelu s Bolognou připravily o všechny body. O obrat se postaralo svými góly duo Ferguson a Orsolini.

Monza dnes nastupovat nechtěla a žádala o odložení zápasu kvůli stavu kabiny, kterou šokovalo napadení Pabla Mariho. Liga ale její žádosti nevyhověla a tak se Gallianiho klub musel Bologně postavit. A ze začátku mu to docela šlo, protože po delším tlaku vypálil ve 24. minutě Sensi a jeho točená střela jen těsně minula břevno.

Nad bránu mířil na druhé straně také hostující útočník Joshua Zirkzee. Právě Sensi se stal hlavní postavou Monzy, která se deset minut po změně stran ujala vedení. Po vlastní akci ve vápně se Sensi nechal faulovat a sudí měl o penaltě jasno. Stejně tak o ní měl jasno útočník Andrea Petagna, který celkem sebevědomě proměnil.

Jenže radost domácím vydržela jen pouhé tři minuty. Obránce Soumaoro totiž vyslal dlouhý pas za obranu Monzy, mladý záložník Rovella podcenil situaci a umožnil Lewisi Fergusonovi, aby srovnal. A to nebylo vše, protože v 73. minutě našel Zirkzee krásným pasem Riccarda Orsoliniho, jenž rozkmital své rychlé nohy a nádhernou ranou pod víko otočil skóre! Monza už se do konce utkání na nic dalšího nezmohla a kapitulovala.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedělá si z nás opisovač kosočtverec????? 2,23-3,38-3,37 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele