základní část, 9. kolo
08.10.2022 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Nicolás Domínguez (© AFP)

Boloňa remizovala se Sampdorií 1:1

Jeden nerozhodný výsledek přineslo sobotní menu italské Serie A. Boloňa doma nad Sampdorií vedla, ale spokojit se nakonec musela s remízou. Na úvodní branku Domíngueze odpověděl čtvrthodinu před koncem Djuričić.

Boloňa byla v úvodu zápasu o něco aktivnější, nicméně žádnou stoprocentní příležitost si nevypracovala. Naopak přišla o zraněného Lykogiannise, kterého nahradil Lorenzo De Silvestri. Vymyslet něco konstruktivnějšího směrem dopředu byl problém pro oba soupeře, ale ve 33. minutě se domácím podařila akce a rázem z toho byla vedoucí branka. Aebischerovu střelu ještě Audero vyrazil, ale na dorážku Nicólase Domingueze byl krátký - 1:0 pro Boloňu.

Domínguez mohl v prvním poločase ještě navýšit, jenže z hranice šestnáctky trefil placírkou břevno. V prvním poločase se nastavovalo dlouhých pět minut, nicméně Boloňa o jednobrankový náskok nepřišla, tedy prozatím.

Sampdoria totiž byla ve druhém poločase aktivnějším týmem a nakonec i zaslouženě vyrovnala na 1:1. Až v 72. minutě se Boloni nepodařilo odvrátit centrovaný balón, ten se vzápětí vrátil před branku, kde Filip Djuričić vstřelil vyrovnávací gól.

Utkání směřovalo do nerozhodného konce, ovšem remízou skončit nemuselo, nebýt výtečných zákroků brankáře Skorupskiho. Opora Boloni si poradila jak s dalekonosnou střelou, tak i s nebezpečnou dorážkou Lérise. Sampdoria tak v závěru sahala po výhře, ale spokojit se musí s bodem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele