základní část, 10. kolo
15.10.2022 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Empoli (© AFP)

Série Monzy končí, stopku mu vystavilo Empoli

Pozitivní šňůra Monzy končí a dost překvapivě se o to postaralo Empoli. Utkání rozhodl jediným zásahem Nicolas Haas a od jedenácté minuty jsme se už další branky nedočkali.

Monza vstupovala do utkání jako jasný favorit, především proto, že poslední trojici utkání vyhrála, aniž by inkasovala. Boj o desátou příčku bude ale ještě hodně náročný. Od prvních minut totiž Empoli svého soka jasně přehrávalo. Po devíti minutách se do první šance dostal Martin Satriano, proti kterému musel brankář Di Gregorie rychle z brány ven. Povedlo se mu zmenšit střelecký úhel a míč vyrazit.

O pouhé dvě minuty později to už ale Empoli vyšlo. A opět v tom měl prsty Satriano. Tentokrát se dostal ve vápně k míči a i když Di Gregorio jeho ránu vyrazil, tak na dorážku dobíhajícího Nicolase Haase už reagovat nemohl - pro Empoli.

Po pětadvaceti minutách se do dalšího zakončení dostal Mattia Destro, jenže tomu štěstí nepřálo a druhou trefu nepřidal. Monza byla po většinu utkání až nezvykle pasivní a v útoku jí dnes nic nevycházelo. Viděli jsme plno nepřesností, které ji srážely na kolena.

V 56. minutě už byl i hostující brankář překonán, ale na poslední chvíli za něj zaskočil obránce Donati, který vykopl míč z brankové čáry. Utkání nakonec nedohrál Nicolò Rovella, který pár minut před koncem dostal červenou kartu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele