základní část, 5. kolo
04.09.2022 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Marko Arnautović (© AFP)

Spezia beze z domácího zápasu proti Boloni bod, za hosty se dvakrát trefil Arnautović

Marko Arnautović byl asi nejvýraznější postavou nedělního klání mezi Spezií Calcio a Boloňou FC. Klání, které vítěze nepoznalo. Marko Arnautović si vzal v 6. minutě úvodní slovo a byl to také on, kdo nakonec srovnával na konečných 2:2.

Remíza je očekávaným výsledkem. Boloňa jela do La Spezie s vědomím, že ještě nevyhrála a tuto statistiku chtěla napravit. Spezia jí to ale nedovolila, přestože už po šesti minutách pustila do gólové šance Marka Arnautoviće. Vytáhlý Rakušan se dostal za obranu domácích, zbavil se i brankáře Dragowského a střelou do prázdné branky zařídil Rossoblu vedení.

Arnautović byl hlavní postavou i následujícího střetu s Dragowskim, po kterém zůstal útočník Boloni ležet na zemi. Boloňa se rozčilovala a reklamovala faul, nicméně hra plynula dál. Chvíle Spezie přišly až v závěru prvního poločasu. Už v nastavení se Simone Bastoni šikovně vyhnul bránícímu hráči a nenápadnou střelou k tyči překvapil Skorupského.

Minisouboj polských brankářů v Serii A pokračoval i po změně stran a od 54. minuty měl navrch Dragowski, protože Skorupského překonal po volném kopu vlastní brankou Jerdy Schouten. A tak musel do zbraně opět Marko Arnautović. Po výborné kombinaci ve středu hřiště postupoval sám na branku a počínal si chladnokrevně - 2:2.

Do konce utkání zbývala ještě půlhodina, ale žádný z týmů už si velkou šanci nevytvořil, natož vstřelil gól.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele