základní část, 10. kolo
16.10.2022 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

M'Bala Nzola (© AFP)

Spezia si rozdělila body s Cremonese

Ve spodních patrech tabulky na sebe narazily týmy Spezie a Cremonese a vznikla z toho konečná remíza 2:2. Nováček šel na stadionu Alberta Picca do rychlého vedení, ale ještě do poločasu Spezia výsledek otočila. Poslední slovo měl po změně stran vyrovnávací brankou Charles Pickel.

V La Spezii se na úvodní branku nečekalo dlouho a už po 120 sekundách zaskočil domácí obranu v čele s brankářem Dragowskim Cyriel Dessers. Útočník Cremonese doklepl na brankové čáře koncovku Ločošviliho, ale prvopočátkem byl propadnutý balón uvnitř šestnáctky.

Hosté se dlouho z vedení neradovali, protože odpověď Spezie přišla v 19. minutě. Naprostý nedůraz a neschopnost odvrátit balón využil z druhé vlny nabíhající M'bala Nzola a zpoza šestnáctky překonal Carnesecchiho - 1:1.

Než se z toho stačilo Cremonese vzpamatovat, přišel druhý zásah a znovu to bylo po nedůrazném počínání hostující defenzivy. Emil Holm zkrátka využil závaru před brankou a z malého vápna dotlačil balón do sítě.

Spezia se dostala poprvé v zápase do vedení, ale ani ona si výsledek nedokázala udržet. Krátce po změně stran srovnal na konečných 2:2 Charles Pickel, ale krásný pas mu naservíroval na hlavu Sernicola. Následně nebyl ani jeden tým schopný utkání rozhodnout a stav 2:2 už se nezměnil. Cremonese tak zůstane i po tomto kole v sestupovém pásmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele