základní část, 3. kolo
27.08.2022 20:45 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Radost hráčů Sassuola (© AFP)

Čtyřgólová remíza na stadionu Alberta Picca, Spezia hrála se Sassuolem 2:2

Celkem čtyři branky a konečná remíza 2:2 byla k vidění v La Spezii. Domácí neudrželi poločasové vedení a se Sassuolem remizovali. Neroverdi byli o něco lepším týmem a v závěru dokonce mohli urvat vítězství, kdyby využili početní převahu po vyloučení Ekdala.

Sassuolo v minulém kole udolalo Lecce a body chtělo i ze stadionu Alberta Picca. Začátek byl v režii hostů a ve 27. minutě se v jejich prospěch měnilo skóre. Kyriakopoulos z levé strany načechral balón a Davide Frattesi hlavou vstřelil první gól. Z vedení se Sassuolo radovalo pouhé tři minuty. Simone Bastoni se dostal k odvrácenému balónu na hranici šestnáctky a technickou střelou krásně uklidil balón do sítě - 1:1.

V závěru prvního poločasu se na hřišti přiostřilo a ve druhé minutě nastavení se dokonce kopala penalta. Hristov dostal ve vzdušném souboji loket, což neuniklo pozornosti VARu a nařízený pokutový kop proměnil přízemní střelou M'bala Nzola.

Spezia do poločasu otočila výsledek, ale ani ona se dlouho z vedení neradovala. Pět minut po přestávce přispěchali hosté s odpovědí. Stoper Caldara si vůbec nerozumněl s brankářem Dragowskim a před Andreou Pinamontim se zjevila prázdná branka, kam balón pochopitelně uklidil.

Po vyrovnání se hra uklidnila a ani jedna strana neměla převahu. Misky vah se mohly překlopit až v závěrečné osmiminutovce, kdy uviděl druhou žlutou kartu Albin Ekdal. Relativně krátkou přesilovku mohl v nastavení využít Defrel, ale Dragowski předvedl fantastický zákrok. Duel Spezie se Sassuolem tak vítězem nepoznal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele