základní část, 16. kolo
04.01.2023 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Aleksej Mirančuk (© AFP)

Dělba bodů v Turíně, Granata hrála s Hellasem 1:1

Poslední tým tabulky Hellas získal v Turíně bod a bude se moci odrazit k lepším výsledkům. Hosté se ujali vedení na sklonku prvního poločasu, když se trefil Milan Djurić, ale FC Turín přispěchal po hodině hry s odpovědí a vyrovnal zásluhou Alexeje Mirančuka. Granata pak v nastavení sahala po vítězství, ale Saša Lukić hlavou netrefil zařízení.

Remíza 1:1 je očekávaným výsledkem. Turín byl sice před zápasem papírovým favoritem, přeci jenom hrál tým z první poloviny tabulky proti poslednímu, ale Hellas byl odhodlán začít po přestávce úplně jinak, než jak doposud činil.

Turín byl od začátku zápasu lepším týmem a svojí převahu stupňoval. Před koncem prvního poločasu ale inkasoval z ojedinělé akce Hellasu. Hosté rozehráli rohový kop a na malém vápně si nejvýše vyskočil Milan Djurić.

I po změně stran byl obraz hry stejný. Turínští si udržovali převahu v držení balónu a trpělivě hledali cestu k brance Montipa. Dočkali se po hodině hry. Alexej Mirančuk si navedl balón ke středu a opravdu výstavní trefou nedal hostujícímu brankáři šanci. Turín zaslouženě vyrovnal a stále měl dostatek času na kompletní obrat. O dvě minuty později sice odmítl opětovné vedení Lazović, ale jinak byl Turín lepší.

Největší šance rozhodnout zápas přišla v nastavení a měla jí Granata. Montipó špatně odhadl centrovaný balón a Lukić hlavou netrefil odkrytou branku. Utkání tak vítěze nepoznalo a skončilo dělbou bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Muže mě někdo vysvětlit, jak je možné , že nevyšlo NK????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele