základní část, 10. kolo
15.10.2022 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dušan Vlahović a Massimiliano Allegri (© AFP)

Vlahović rozhodl turínské derby jediným gólem

Turínské derby ovládl Juventus, i když oslavou na fotbal by se jeho výkon nazvat rozhodně nedal. Tragický Turín nevyprodukoval téměř nic a o osudu utkání rozhodla jediná přesná trefa. Na svědomí ji měl kanonýr Dušan Vlahović.

Oba týmy vstupovaly do dnešního utkání v hodně špatném rozpoložení. Juventus měl za sebou blamáž v Lize mistrů na izraelské půdě, za kterou si vysloužil další vlnu kritiky. Turínské FC už dávno ztratilo dech a spíš se potácí tabulkou dolů. Dnes to od úvodních minut byla spíš taktická bitva.

Velmi opatrnou podívanou se v dresu domácích pokusil narušit Radonjić, jehož střely ale nebyly vůbec přesné. Na opačné straně se Juventusu povedla jedna rychlá kombinace, která dostala míč k Dušanovi Vlahovićovi. Srbský útočník ale pálil jen do brankáře, od něhož se míč odrazil opět na kopačky Juve. Jenže ani následující střely Locatelliho s Rabiotem nevedly k úspěchu a Milinković-Savić si věděl rady.

Stejný duel jsme viděli i krátce po přestávce, tentokrát pálil opět Locatelli a Milinković-Savić jeho dělovku vyrazil s velkými obtížemi na roh. Gólem neskočila akce Lazara a ani zakončení Keana, který neměl přesně seřízená mířidla.

Přesto jsme se ale branky dočkali. V 73. minutě nejprve Vlahovićovo zakončení zlikvidoval Milinković-Savić na roh, jenže z něj Juventus udeřil. Rohový kop Cuadrada byl prodloužen hlavou právě na Vlahoviće a srbský mladík prakticky na brankové čáře doklepl míč do sítě!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele