základní část, 5. kolo
05.09.2022 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Nikola Vlašič (© AFP)

Turín spasil Vlašić, jediným gólem potopil Lecce

Turínu stačila v domácím utkání jedna přesná trefa ke třem bodům, protože Lecce pro něj dnes nebylo důstojným soupeřem. Hrdinou domácích Býků se stal Nikola Vlašić.

Program 5. kola Serie A uzavíral duel domácího Turína s Lecce a hráči Granaty byli opět jasným favoritem. Trenér Ivan Jurić, toho času ve stavu nemocných, nasadil Vlašiće, Radonjiće a taky mladíka Pellegriho, zatímco Lecce se vepředu spolehlo na Ceesaye s Di Frnacescem. Byl to Pellegri, který se jako první dostal do šance, jenže v 9. minutě napálil zblízka jen brankáře Falconeho!

Dost práce měl i jeho protějšek Vanja Milinković-Savić, kterého po rohovém kopu pořádně vyzkoušel Tuia. Jeho hlavičku ale obr v bráně Turína dokázal na poslední chvíli vyrazit. Pak si míč na střelu navedl Radonjić a sledoval, jak prolétla jen těsně nad břevnem Falconeho brány. To bylo varování, ze kterého si Lecce nic nevzalo. A muselo za to pykat. Protože ve 40. minutě Vojvoda našel brilantní nahrávkou nabíhajícího Nikolu Vlašiće a ten propasíroval míč do sítě - 1:0.

Lecce párkrát vystřídalo, ale víc kvality jeho změny na hřiště nepřinesly. Naopak dál hrozilo z šancí turínské FC. Ať už to byl Vojvoda nebo Vlašić. Patnáct minut před koncem se gólu dočkal i Pietro Pellegri, jenže zakončení mladého střelce předcházel jasný ofsajd. Závěr utkání mohl definitivně rozhodnout Vojvoda, kterému míč přiťukl Sanabria. Jenže střelu mladého obránce Turína vyrazil Falcone fantasticky nohou!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele