základní část, 2. kolo
22.08.2022 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Sampdoria udržela s Juventusem bezbrankovou remízu

Sampdoria obrala Juventus o dva body. Stará dáma se sice jednou prosadila, ale Rabiotova trefa nebyla kvůli Vlahovićově ofsajdu uznána.

Juventus v prvním utkání zazářil a se Sassuolem si poradil rozdílem třídy, i když mu to chvíli trvalo. Na tohle vystoupení chtěl navázat i v Janově, kde na něj dychtivě čekala domácí Doria. Do brány seš opět postavil Mattia Perin, záloha byla složena z McKennieho, Locatelliho a Rabiota. Na množství práce se těšil brankář Audero, útok nesl na svých bedrech Ciccio Caputo.

V šesté minutě trochu zaspala obrana turínského giganta a jedním ladným pasem ji překonal Sabiri. Nabíhající Léris sice míč dostal do kapsy před brankářem, jenže Perin byl včas venku z brány a míč vyrazil! Audero se zase na druhé straně nenechal překvapit jedovatou ránou Juana Cuadrada. Svou kopací techniku pak předvedl i Tomas Rincón, leč neúspěšně. Juventus dnes v rozehrávce rozhodně nepůsobil suverénním dojmem a do kabin odcházel za bezbrankového stavu.

Takhle to opravdu nešlo a tak se trenér Max Allegri rozhodl střídat. Na hřiště De Sciglia s Mirettim a doufal ve zlepšení. Málem se dočkal za tři minuty. Delší pas si ve vápně zpracoval Dušan Vlahović a přihrál pod sebe na Adriena Rabiota. Francouzský středopolař sice propálil Audera, jenže sudí jeho trefu neuznal kvůli předchozímu ofsajdu srbského bombera!

Doria toho směrem dopředu moc nepředvedla, ale to samé se dá říct i o Juventusu. Tomu mohl vystřelit tři body mladík Rovella, jenže tři minuty před koncem jeho rána prosvištěla kousek nad břevnem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vlahovic gól

1:2

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele