základní část, 4. kolo
31.08.2022 18:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Beto (© AFP)

Viola znovu nedala gól a tentokrát padla v Udine

Pouze jednu branku viděli diváci v Dacia Aréně a to do hostující sítě. Udinese porazilo Fiorentinu zásluhou trefy Beta a navázalo tak na víkendovou výhru v Monze. Pro Violu má porážka jeden zásadní problém, už ve čtvrtém soutěžním zápase totiž nebyla schopná vstřelit gól.

Že by se začal naplno projevovat odchod Dušana Vlahoviće? Nedat čtyři branky po sobě, to se Fiorentině dlouho nestalo. V Dacia Aréně to navíc mělo fatální následky, protože z toho byla první porážka v nové sezoně.

I přes větší držení balónu to hosté prostě nezvládli a rozhodující branku inkasovali už v 17. minutě. Deulofeu po skvělém presinku vybojoval balón a pak už ho jen naservíroval skórujícímu Betovi.

O pár minut později mohl Beto střelecký účet zdvojnásobit, ale tentokrát ho obrana Violy vytěsnil a brankář Terracciano mu zmenšil střelecký uhel. Šance měli také hosté a konkrétně Saponaru vychytal skvělým zákrokem Silvestri.

Fiorentina ve druhém poločase stupňovala svojí územní převahu, nicméně Silvestri nemusel výrazněji zasahovat. Co do počtu střel na to byli domácí o něco lépe - 3:2.

Udinese dobře bránilo a už v nastaveném čase předvedlo rychlý kontr, po kterém vstřelil pojišťující gól Isaac Success. Veškeré vzrušení ale bylo zbytečné, protože byl nakonec odmáván ofsajd. Na výsledku 1:0 se až do konce nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, o2tv.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele