základní část, 2. kolo
20.08.2022 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Nehuen Perez (© AFP)

Gól nepadl. Udinese se rozešlo se Salernitanou smírně

Šancí dostatek, ale branka žádná. Udinese si rozdělilo body se Salernitanou a oba celky tak získávají svůj první bod v sezoně. Především pro Salernitanu je to málo, neboť celý druhý poločas hrála v početní převaze.

Bezbrankový výsledek většinou dává tušit, že se nehrál zrovna líbivý fotbal. Zas tak špatné to ale v Dacia Aréně nebylo. První poločas přinesl několik zajímavých možností, zejména v jeho začátku.

Už v 5. minutě totiž sudí nařídil pokutový kop, aby ho následně odvolal. Údajná ruka ve vápně se totiž neprokázala. Chvíli na to nebezpečně zakončoval Bonazzoli a Silvestri předvedl výtečný zákrok. Ještě blíže kýženému gólu byl Fazio, ale na zadní tyči znovu úřadoval brankář Silvestri.

Zahanbit se nenechal ani Sepe, který zase vychytal v samostatném úniku Deulofeua. Španělský křídelník neuspěl ani o pár minut později, kdy trefil tyčku! Důležitý moment celého utkání nastal až v nastavení první půle. Pérez zezadu zatahal za záchranou brzdu a protože zmařil vyloženou příležitost, uviděl od sudího Aureliana červenou kartu.

To byla pro Udine velká komplikace a plány na zisk tří bodů se začaly bortit. V 67. minutě musel po delší době do akce Silvestri a Candrevovu střelu parádně zneškodnil. Dalo se očekávat, že Silvestri bude čím dál více zaměstnáván a další práci mu svojí hlavičkou přichystal Bonazzoli.

Oslabené Zebry se rozhodly výsledek ubránit a ve zbytku zápasu se jim to podařilo. Salernitana by před utkáním bod brala, ale vzhledem k tomu, že hrála celý druhý poločas přesilovku je remíza 0:0 zklamáním.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele