základní část, 13. kolo
04.11.2022 20:45 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Beto (© AFP)

Udinese se výhry opět nedočkalo, s Lecce hrálo 1:1

Vítězná série Zeber skončila před měsícem a od té doby klub ze severu Itálie na další vítězství čeká. Nedočkal se ho ani v páteční předehrávce proti Lecce, která skončila remízou 1:1. Tu domácím zařídil v 68. minutě Beto.

Pro Udinese je to zatím zvláštní sezona. Ještě před měsícem se klub vyhříval na pozicích pro Ligu mistrů a pyšnil se solidní sérií výher, jenomže nyní je všechno jinak a proti Lecce to byl šestý soutěžní duel bez výhry.

Komplikace nastaly domácím hned v úvodu, kdy se střelecky málem prosadil Strefezza. Jeho přízemní střela skončila na tyčce. To bylo pro Udinese výrazné varování. Domácí se dostali do dobré příležitosti až ve 23. minutě, nicméně střela Pereyry moc starostí Falconemu nenadělala. Po půlhodině hry už se měnilo skóre, a to ve prospěch Lecce. Lorenzo Colombo se dobře natlačil pro centrovaný balón, na nic nečekal a pohotově a především přesně zakončil. O chvíli později měl na kopačce vyrovnání Wallace, který na malém vápně jen nastavil nohu a balón branku minul. Těsně před koncem poločasu to bylo na brankové konstrukce už 0:2, protože po odraženém balónu se opřel do střely Gallo a Udine zachránila tyčka.

Udinese mělo na vyrovnání celý druhý poločas, nicméně muselo směrem dopředu přidat. Po hodině hry se Zebry dožadovaly pokutového kopu, jenomže Deulofeu v klíčový moment spíše podklouzl. Domácí celek se dočkal v 68. minutě po zdánlivě jednoduché akci. Success vyprodukoval střílený centr a Beto nastavil jen kopačku - 1:1.

Udine rázem ožilo a ve zbytku zápasu chtělo rozhodnout. Asi nejblíže bylo v nastaveném čase, kdy se z úhlu řítil na Falconeho Pereyra a hostující brankář skvěle zasáhl. Lecce výsledek ubránilo a domu veze cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele