základní část, 14. kolo
08.11.2022 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Stefano Pioli (© AFP)

Milán veze z Cremonese jen bod

Velkou ztrátu v boji o titul si připisuje obhájce AC Milán. V Cremonese se nedokázal gólově prosadit a protože bezzubí byli i domácí, skončil duel 0:0. Pro Rossoneri se tak znovu navyšuje ztráta na vedoucí Neapol, Cremonese zase prodloužilo čekání na vítězství.

AC Milán už znal výsledek Neapole a dobře věděl, že musí v Cremonese zvítězit. Už o víkendu se ale trápil s jiným celkem ze spodku tabulky, ale zatímco na San Siru v závěru urval výhru, na stadionu Zini se mu to nepodařilo.

Citelně mu scházel vykartovaný Olivier Giroud, jehož na hrotu nahradil Divock Origi. Milánští měli velkou územní převahu a dokázali si vytvořit několik slibných příležitostí. Ve 23. minutě netrefil branku Díaz a Rebiće vychytal Carnesecchi. O deset minut později zahodilo AC další velkou šanci, když Tonali místo zakončení hledal možná zbytečně Origiho. Carnesecchi pak vychytal i Thiawa.

Převaha AC pokračovala i po změně stran a urputnou defenzivu domácích překonal v 56. minutě Origi. Mělo to však háček, protože belgický útočník se v době přihrávky nacházel v ofsajdu. Pioliho svěřenci se trápili a čas pochopitelně ubíhal. Cremonese rovněž držel skvělý Carnesecchi, který vytáhl i nepříjemný centr směřující do branky a možná trochu překvapivě šlo o jeden z posledních zákroků.

Cremonese sice opět nevyhrálo, ale bod proti AC Milán bere. Naopak pro Rossoneri je to velká a nečekaná ztráta, protože na vedoucí Neapol už ztrácí osm bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, o2tv.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele