základní část, 16. kolo
04.01.2023 18:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Arkadiusz Milik (© AFP)

Juventus vydřel výhru v Cremonese, v nastavení rozhodl Arkadiusz Milik

Už sedmou výhru v řadě si zapsal Juventus, ale na půdě Cremonese to neměl ani trochu jednoduché. Až do nastaveného času drželi domácí nerozhodný výsledek, který by pro ně měl cenu zlata, ovšem výhru Staré dámy nakonec uzurpoval krásným přímým kopem Arkadiusz Milik.

Cremonese se slavného soka vůbec nezaleklo a několikrát mu dalo najevo, že to s ním nebude mít snadné.

V 15. minutě přišlo směrem k Juventusu první varování a po přehození brankáře Szczesnyho zasáhl na poslední chvíli obránce Bremer. O chvíli později obrana hostů znovu hořela a Cyriel Dessers dokonce z dorážky vstřelil gól. Nicméně sudí Ayroldi ho kvůli útočnému faulu neuznal. Teprve potom se ke slovu přihlásil i Juventus, avšak brankář Marco Carnesecchi všechny dalekonosné pokusy zneškodnil. První poločas nabídl zajímavou podívanou, ve které měly šance oba celky.

Juventus i nadále tvrdě pociťoval urputnost Cremonese, které hrálo sympaticky a dál zatápělo. V 69. minutě orazítkoval brankovou konstrukci Cyril Dessers. O deset minut později Carnesecchi zneškodnil tutovku Keanovi a po něm i na druhé straně Szczesny lapil pokus Valerimu.

Pro Cremonese by byl výsledek 0:0 jednoznačně pozitivním výsledkem, k tomu však bylo potřeba vydržet, a to se domácím nepovedlo. Rozhodnutí přišlo v nastaveném čase při volném přímém kopu Arkadiusze Milika. Jeho zakončení Carnesecchi vyrazil do tyče a od ní se míč odrazil do branky. Juventus se na vítězství opravdu nesmírně nadřel, přesto nakonec prodloužil svou vítěznou sérii už na sedm výher v řadě.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele