základní část, 11. kolo
24.10.2022 18:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Sampdoria poprvé pod Stankovićem vyhrála

Duel posledního s předposledním dopadl lépe pro janovské "Námořníky". Sampdoria zvítězila v Cremonese 1:0 a děkovat může jediné trefě Omara Colleyho i zpackané penaltě Cyriela Desserse. Hosté se zaradovali z vítězství poprvé v sezoně a poprvé pod novým trenérem Dejanem Stankovićem.

Pondělní dohrávka svedla dohromady dva nejhorší týmy dosavadního ročníku - Cremonese a Sampdorii. I když v prvním poločase žádný gól nepadl, k vidění bylo několik zajímavých okamžiků. Ten nejvýraznější už po pár minutách, kdy sudí Maresca odpískal po faulu na Okerekeho pokutový kop. Ideální možnost jít do vedení Cremonese odmítlo a Cyriel Dessers nechal vyniknout Audera.

Sampdoria neměla v prvním poločase žádnou větší šanci, až před koncem nebezpečně pálil Sabiri a Carnesecchi musel vyrážet. Stanković nebyl s výkonem v první půli spokojen a o přestávce nachystal dvojí střídání.

V 62. minutě měli "Námořníci" první velkou šanci a Manolo Gabbiadini přízemní střelou Carnesecchiho nepřekonal. Sampdoria nakonec rozhodla o vítězství čtvrthodinu před koncem. Augellův centr sklepl hlavou Gabbiadini a Omar Colley v jasné pozici trefil odkrytou branku. Cremonese ještě mělo na odpověď čas, ale Sampdoria se i v hektickém závěru ubránila a poprvé v sezoně vyhrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele