základní část, 12. kolo
30.10.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Momentka ze zápasu Cremonese - Udinese (© AFP)

Cremonese udrželo Udinese na uzdě a neinkasovalo

Udinese nezvládlo roli favorita a z Cremony odjíždí jen s bodem na kontě. "Zebry" sice byly aktivnější, ale nedokázaly proměnit ani jednu z mnoha šancí, takže odjíždí zklamané. Cremonese naopak silně slaví.

Cremonese podle očekávání bylo pod tlakem prakticky hned od začátku utkání. Po čtyřech minutách se k míči dostal ve vápně číhající Success, ale jeho ránu dokázal mladý brankář Carnesecchi skvěle vyrazit! Ten se činil i o pouhou minutu později, když se před ním zjevil Deulofeu. Jenže ani Španěl na něj nevyzrál.

Příval šancí ze strany "Zeber" nepolevoval a nebyla to jediná stinná stránka domácích nadějí. Po pětadvaceti minutách totiž musel ze hry útočník Dessers, největší ofenzivní zbraň Cremonese. Jeho útočný parťák Okereke se taky jednou ukázal, jenže jeho hlavičku pod břevno dokázal Silvestri zlikvidovat bez větších potíží.

Pár minut po změně stran se prohnal skvělým sólem k hostujícímu vápnu střídající Buonaiuto, jenže jeho rána těsně minula tyč! Udinese stále nemohlo najít klíč k odemknutí domácí obrany a nepovedlo se mu to ani v závěru. Samardžićovu ránu zlikvidoval Carnesecchi nadvakrát. A Deulofeu v samém nastavení pálil z boku vápna příliš vysoko!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opět Šifra 5/4-Neskutečné NK. Jednička je snad jen sen v sázkovkách .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele