základní část, 5. kolo
04.09.2022 12:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gian Marco Ferrari (© AFP)

Cremonese doma nevystřelilo na branku, duel skončil 0:0

Když nevystřelíte na branku, nemůžete zvítězit. Nemusíte ale ani prohrát, o čemž se přesvědčilo Cremonese. V domácím souboji se Sassuolem bylo horším týmem, ovšem hosté své šance neproměňovali.

Sassuolo v podstatě navázalo na zápas s AC Milán, ve kterém také nedokázalo vstřelit gól a to mělo k dispozici pokutový kop.

Cremonese si v prvním poločase možná trochu překvapivě udržovalo územní převahu, nicméně o gólových příležitostí nemohla být vůbec řeč. Je pravdou, že ve 34. minutě se domácím podařilo vstřelit gól, jenomže Dessersově zakončení předcházel ofsajd.

Následně si Sassuolo vytvořilo dvě solidní možnosti a ani jednu neproměnilo. Nejprve Kyriakopoulose vychytal Radu a po něm v jasné pozici netrefil ideálně balón Pinamonti. To byla asi největší šance celého utkání.

Podobně na tom byl i Kyriakopoulos, tentokrát už ve druhém poločase mu vůbec nesedla volej před odkrytou brankou. Na druhé straně zase Dessers po individuální akci trefil jen boční síť.

V 68. minutě měl dobrou střeleckou příležitost i Lauriente a znovu zasáhl pozorný Radu. Sassuolo mělo několik možností jak vstřelit gól, všechny ale mizely v nenávratnu. Sassuolo tak i ve druhém zápase v řadě vyšlo střelecky naprázdno a z Cremonese veze pouze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele