čtvrtfinále
08.03.2008 18:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Oakwell, Barnsley

Reportáž

Barnsley opět šokovalo, vyřadilo Chelsea

Barnsley, tým, který v osmifinále vyřadil Liverpool, tentokrát zatopil dalšímu slavnému soupeři. Chelsea odjíždí poražena a podobně jako Manchester United může na semifinále FA Cupu zapomenout.

Domácí fotbalisté nezačali vůbec špatně. Velkého jména svého soupeře se rozhodně nezalekli, nechybělo moc a do vedení se mohli dostat už ve 13. minutě. Nebezpečnou ránu na bránu Carla Cudiciniho, který v tomto zápase nahradil zraněnou jedničku Petra Čecha, vyslal domácí útočník Odejayi. Z celé šance nakonec byl je roh.

Tentýž hráč ukázal své kvality také o osm minut později. Tentokrát ale netrefil bránu vůbec. Barnsley pokračovalo ofenzivně i nadále. Domácí hvězda Odejavi mohla otevřít skóre v 38. minutě, ale opět ztroskotala na Cudicinim, jenž s jejím pokusem z úhlu poradil.

Začátek druhé půle byl poměrně opatrný, zajímavé okamžiky se na hřišti začaly dít až po vstřeleném gólu. Ten měl na svědomí aktivní Katode Odejayvi. Nigerijský útočník využil přesného centru Devaneyho a bez větších problémů poslal míč do brány Chelsea. Tým Avrama Granta mohl na inkasovaný gól velmi rychle zareagovat.

V podstatě hned z protiútoku pálil nebezpečně Wright-Phillips, ale jeho střela z hranice pokutového území byla zblokována. Obdobně si vedl jeho kolega ze zálohy Michael Ballack, jehož střela z přímého kopu se zastavila o bránící hráče. Nezapomenutelný okamžik přišel pro Odejayvieho v 80. minutě. Plný stadión jej totiž při střídání vyprovodil bouřlivým potleskem ve stoje. Jeho místo zaujal Michael Coulson. Chelsea na skvěle hrající Barnsley už nic vymyslet nedokázala.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Překvapení ćtvrtfinále FA Cupu se bude snažit obrat dalšího velkého favorita. Chelsea si to ale zkušeně pohlídá a to bude pro Barnsley konečná. Tip 0:1.

Reagovat
Devil

Joooo tak aspon jedna dobra zprava dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrrr, sme dva jediné co mě potěšilo je, jak Baroš utekl Ferdinandovi a Vidičovi

Reagovat
Devil

Je to šul nul a to jsem myslel ze Man. Utd versus Chelsea bude pekney finale !

Reagovat
smazaný uživatel

Hm právě proto jsem nenapsal, že jsem rád, že Man Utd skončilo. Bylo by to fakt nice finále.

Reagovat
smazaný uživatel

ten debil grant tam dal pizzara místo drogby to je vymaštěnej chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzaro nehrál lolku

Reagovat
smazaný uživatel

Sry hrál, ale za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál za obrna nastoupil mís Bellettiho, ale šel do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to taky zjistil nemusíš tak řvát šilune.

Reagovat
smazaný uživatel

*šuline

Reagovat
smazaný uživatel

*šuline

Reagovat
fantomas

finále Barnsley - Bristol

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by byla paráda,... ale nakonec nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Barnsley vyřadil dalšího velkého favorita !!! Tento víkend byl v Anglii opravdu zajímavý. V Chelsea jsou asi pěkně vytočený, titul v Premier League v prachu, taktéž FA Cup a Carling Cup, moc jim toho tedy nezbývá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele