základní část, 34. kolo
02.03.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak důležitý zápas a my ho odehrajeme bez jednoho z nejdůležitějších hráčů!!!Andy Dawson viděl z zápase proti Brightonu 5 žlutou kartu, a proto musí vynechat tento zápas,ale určitě ho bude sledovat alespoň z tribuny...1.kolo-domácí zápas proti Blackpoolu-jasně lepší a přesto porážka 0:1 a gol od G.T.Fletchera o kterého jsme měli tehdy zájem.Zápas jsem měl možnost vidět v TV a už tehdy jsem věděl,že Hull bude bojovat minimálně o play off,ale měli jsme smůlu a hlavně jsme byli nedůrazní ve vápně a v koncovce.Blackpool sice zvládl zápas proti Bristolu,ale proti West Hamu doma totálně vyhořel a v to doufám i proti Hullu.Po velice těžkém zápase podle mě dokáže Hull urvat všechny tři body a ukázat tak nejen fotbalové Anglii,že my na postup máme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hull dokazal za posledni mesi porazit jen bristol a to doma blackpool ma kvalitnejsi a sirsi kadr a tenhle dulezitej zapas zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Moje sestava:Mannone-Dudgeon,Hobbs,Chester,Rosenior-Koren,Evans,McKenna,Stewart-Mclean,Fryatt.

Reagovat
smazaný uživatel

A ZÁPAS BUDE V TV!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele