základní část, 9. kolo
02.10.2012 20:45 CET
2 : 3
(1:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

Celkem podobná forma obou celků,hlavně ty dva poslední zápasy.Z reakcí fanoušků Hullu na zápas proti Peterborough jsem byl v šoku.Prý tak žalostný výkon Hullu ještě neviděli.Žalostné to muselo být,když je doma porazil soupeř,který do té doby ještě nevyhrál,ale překvapilo mě,že zrovna proti Peterborough jsme si vybrali slabší chvilku.Vydrtíme Millwall,Bolton,po 25 letech porazíme venku Leeds a pak tohle!Snad se s toho hráči alespoň trochu oklepali a na dnešním zápase to na nich nebude nijak znát.Zraněný je Chester a nově i Olofinjana.Tipnu remízu.

Moje sestava:Amos-Elmohamady,McShane,Faye,Rosenior-Koren,Evans,Quinn,Dudgeon-Simpson,Aluko.

Reagovat
HullCity

Dobře Bruci,goly si už nás naučil dávat,ale co si to udělal s jinak pevnou obranou?!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele