základní část, 22. kolo
15.12.2012 13:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
HullCity

No nevím,jestli čekat tak vysoký výsledek...někdy doma totálně propadneme.Formu máme skvělou a v Anglii je málo lidí,kteří pochybují o tom,že Hull je jedním z kandidátů na postup do PL.Tipnu výhru 2:0,ale nebude to lehké,protože opět má chybět Sone Aluko.V médiích se píše,že je to kvůli zranění,ale já si myslím,že je to kvůli APN.Snad dostane šanci od 1.minuty Nick Proschwitz...tenhle hráč nás stál víc jak Swansea Michu,ale ani zdaleka se neprosazuje tak jako španělský střelec.Alespoň,že se po dlouhém zranění vrací Jack Hobbs.

Sestava:Stockdale-Elmohamady,Chester,Hobbs,A.Bruce-Quinn,Evans,Meyler,Koren-Brady,Simpson.

Reagovat
HullCity

Hull City - 10 ran na bránu 6 vedle,Huddersfield - 0 ran na bránu 5 vedle!!!Se divím,že to skončilo jen 2:0,ale jak jsem psal bez Aluka to bude prostě těžší,zvlášť když Proschwitz pořád nic.Snad v létě změní Steve Bruce hostování Elmohamadyho a Meylera v trvalý přestup...skvělí hráči!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele