základní část, 5. kolo
29.08.2015 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu v tomto případě pány bookmakery ,jak nasadili kurz vzhledem k předcházejícím 2 zápasum Hullu doma .Počítal jsem s tím ,že bude nejnižší- ale naopak je nejvyšší Tip 1

Reagovat
HullCity

Podle mě nejsilnější z nováčků,takže nic lehkého bych nečekal,ale z KC Stadium musíme udělat pevnost,zvlášť pro tyto týmy,takže nic jiného než 3 body dneska musí být.Jsem rád,že Bruce sebral odvahu a posadil na lavičku Huddlestona,protože to o předváděl minule v Londýně byla ostuda.Překvapuje mě ale,že v základní sestavě nebude Aluko ani Hayden,ale návrat Diameho potěší.Snad výhra 3:0!!

McGregor-Odubajo,Dawson(c),Davies,Robertson-Elmohamady,Diame,Meyler,Clucas-Akpom,Hernandez.

Reagovat
HullCity

15:7 na střely mluví za vše.Hernandez nesmí odejít,už aby byla středa...jinak Maloney skvělý debut.Asistence na gól Davise.Po reprezentační přestávce nás čeká překvapivý lídr Brighton!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele