základní část, 19. kolo
02.12.2016 20:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (13)

Přidat komentář
Beros

Forest pro mě docela překvapivě už 32 branek, ale taky jich už 32 dostaly... Takže těžko říct. Výhru bych každopádně bral, ale ani za remízku bych se nezlobil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dovlím si nesúhlasiť, vybrali sme si zlú chvilku proti Blackburnu a Hullu, a teraz už treba bodovať naplno, treba si udržať odstup od Brightonu, aspon po tomto kole nech to je stále o tie 2 body, treba zabrať za 3 body

Reagovat
NuFc23

0:1 a poziadam nemenovaneho retarda, aby mi nekomentoval prispevok

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Newcastle už začíná pomalu,ale jistě "najíždět" na remízu.Na tuhle ligu je 10 kol bez remízy poměrně dost,takže je tímto začínám hrát.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nepohraje 2. zápas v řadě vypsaní jako favorit. Tip 2 . Takových výmrdu jaký byl v kole minulém se od Newcastlu, ještě dočkáme dle vývoje v tabulce 3-4 krát do konce sezony.. ani jeho minulý soupeř Blacburn není žádný svatoušek, viz. např i 9. kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně znehodnotěné utkání rozhodčím . Červená na Shelveyho budiš,ale Dummet červenou 100% dostat neměl. I v deseti jsme byly lepší ale v devíti už to prostě nejde . Tu červenou na Dummeta bych dal tomu rozhodšíme pěkně sežrat protože tím rozhodl zápas......

Reagovat
smazaný uživatel

On ani ten Shelvey nebyl úplně na redku. Lansbury to strašně přihrál. Ten rozhodčí byl kokot. 2 penalty pro ně, pro NUFC to neviděl. Lansbury měl jít ven taky, před golem Bendtnera ruka... Ten týpek měl snad vsazeno.

Reagovat
kissak

rozhodčí měl jasně vsazenou jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

idiot jeden ...ako môže dokurviť takto zápas...veď nám pískal aj kroky....

Reagovat
kissak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele