play off - finále
26.05.2012 16:00 CET
0 : 0
8:7 pen.
(?:?, 1:0)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musíme 2-1

Reagovat
HullCity

Huddersfield podle mě bude opakovat Cardiff...na play off má,ale potom chybí ten jeden nebo dva krůčky k vysněnému postupu.Sheffield U. sice proti Stevenage neukázali svoji sílu,ale tady už prostě musí zabrat,vždyť jde o postup do 2.ligy,ze které nedávno bojovali o postup do PL(finále ve Webley proti Burnley 0:1)!!!Tipuji remízu 1:1,prodloužení 0:0 a po penaltách postoupí Sheffield United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej Cardiff s timhle zapasem nema spolecny ani *****

Reagovat
twl

už to říkám posté... dnes vyhrají hosté

Reagovat
smazaný uživatel

hosi proberte se, hrac ktery o tridu prevysoval zbytek tymu Sheffieldu - Ched Evans je zavreny v krimu a od te dobry co sedi se United zmohli jen na jedinou vydrenou vyhru proti Stevenagi a to 1:0 golem z 85. minuty, tohle bude zapas Huddersfieldskeho Jordana Rhodese, ktery hattrickem posle svuj tym do Championshipu

Reagovat
smazaný uživatel

mimo to Sheffieldu ukazal ze na vyhru potrebuje domaci prostredi, naopak Huddersfieldu bylo prijemnejsi hrat mimo svuj stanek, dalsi duvod pro me proc Hudders v pohode vyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam krásnej den

Reagovat
HullCity

Gratulace...ale je mi líto Simonsena...bez něj by bylo rozhodnuto v normální hrací době.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne sasku

Reagovat
HullCity

Ty si asi neviděl zápas a jen si tu hraješ na chytráka.Kdy si konečně uvědomíš,že tvůj názor tady nikoho nezajímá,tak si jdi radši na chat a bav se s Filipem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele