29. kolo
31.05.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Fotbal Třinec

Dukla Praha

Rozhodčí: Jílek - Kordula, Peřina
Diváci: 1.203

Reportáž

Fotbal Třinec - Dukla Praha 1:0

Po podzimu v záchranu Třince nevěřili ani ti největší optimisté, kolo před koncem sezóny ale vše vypadá pro svěřence kouče Kouřila skvěle. Na druhé sestupové místo mají po dnešní výhře nad Duklou sedmibodový náskok a letošní ročník mohou v poklidu dohrát.

To se ale nedá říct o pražském klubu, který sice proti Třinci bojoval, jenže v 89. minutě inkasoval a propadnul se na čtrnácté místo. Domácí fotbalisté byli od začátku lepší, a proto je trochu překvapení, že na první gól museli čekat tak dlouho. Už v prvním poločase měl více jak stoprocentní šanci Doubek, ale nedal. Třinecký útočník dostal skvělou přihrávku za obranu od Jana Bergera, v tváří v tvář proti gólmanu Radovi ovšem neuspěl, nastřelil pouze jeho nohy.

V 54. minutě pro změnu utekl dukelské obraně Veselý přihrál před bránou stojícímu Konečníkovi, ten však ve skluzu nemířil přesně. Za pár minut spálit už druhou šanci opět Doubek. Ani jeden tým žádnou atraktivní podívanou nepředváděl a když už vše směřovalo k nerozhodnému výsledku, udeřil Třinec. K Chlebkovi se dostal Bergerův centr a slovenský záložník jej hlavou uklidil do brány.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele