3. kolo
25.09.2013 16:30 CET
2 : 2
5:4 pen.
(2:1, bez prodloužení)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
monty25

Já to tušil, že Viktorka postoupí na penalty, jenom jsem to sem zapomněl napsat. Spíš jsem ale tipoval po 90 minutách 0:0 nebo 1:1. Proti Liberci bych 2:2 neočekával... No ale mám z toho fakt velkou radost! Když jsem si to po cestě domů přečetl na mobilu, tak jsem byl opravdu nadšený. Vyřadit Liberec, špičkový tým Gambrinus ligy a účastníka EL, to je prostě paráda! Věřím, že tenhle úspěch pomůže Viktorce ještě víc k tomu, aby se odrazila k lepším výsledkům ve 2. lize.

Jinak Viktorka poslední dobou často kope v poháru penalty proti prvoligovým týmům...

2010: Viktorka - Hradec 0:0, na penalty 4:3

2012: Viktorka - Sparta 1:1, na penalty 3:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele