13. kolo
19.10.2012 18:30 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
Farum Park, Farum

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nordsjaelland si ted v poslednich zapasech vybral poradnou smulu, vyjimkou potvrzujici pravidlo byl jen vyborny domaci vykon proti Esbjergu, nicmene da se vcelku rict, ze byl ve spatny cas na spatnem miste byly to vsechno zapasy proti velice silnym souperum, s mensi vyjimkou Odense, to ovsem velice dobre posililo, potrebovalo se chytnou a nekdo to musel odskakat V dnesnim domacim zapase ceka na obhajce titulu dlou se trapici Silkeborg, ktery ma za sebou z poslednich 6 zapasu 4 pomerne solidni vysledky si vyjimkou vyprasku od rozjete Kodane a Aarhusu, dnes se ovsem da ocekavat neco podobneho i na hristi Nordsjaellandu, ktery se chlubi velice kvalitni a fungujici ofenzivou, Silkeborg ma naopak problemy v defenzive, dokazuje to i jejich skore - 26 inkasovanych golu je docela s prehledem nejhorsi defenziva ligy, po dvanacti kolech je to prumer vic nez 2 inkasovanych golu na zapas. I proto musim verit vyhre domacich s vetsim poctem vstrelenych golu, Silkeborg zrejme nebude tak naivni jako v zapase na Kodani, presto tipuji vysledek typu 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

nice shot

Reagovat
Sotuen

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele