semifinále - 1. zápasy
03.02.2021 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Neapoli branka nepadla, o postupujícím rozhodne odveta

První utkání mezi Neapolí a Atalantou vítěze nepoznalo, ani jeden tým se i přes množství šancí na obou stranách nedokázal prosadit. O postupujícím do finále proto bude muset rozhodnout až odveta v Bergamu.

Atalanta navštívila stadion Diega Armanda Maradony, aby se zde v prvním ze dvou semifinálových duelů poprala o lepší výchozí pozici před domácí odvetou. A jak se asi čekalo, hvězdné duo střelců Zapata - Muriel hodně prohánělo domácí obránce. V 11. minutě se Luis Muriel postaral o zahrávání standardky a míč zakroutil tak skvěle pod břevno, že brankář Ospina málem nedosáhl!

O 11 minut později vymyslel Muriel krásný balon na rozběhnutého Pessinu, který sám před Ospinou vypálil, ale zkušený brankář perfektně zareagoval a míč vyrazil. Dobíhající Freuler napálil jen obětavého Di Lorenza a další pokus už poslal nad břevno.

Dopředu se po nějaké chvíli rozeběhl i stoper Tolói a dobře udělal. Narazil si u vápna míč s Pessinou a mladý záložník mu jej ihned vrátil do vápna. Tolói zkoušel zakončit bodlem, ale míč poslal těsně vedle tyče. Mnohem hůř zakončil ještě slibnější šanci Muriel, který prošel až do vápna i přes tři obránce, jenže pak to celé pokazil tragickou střelou na tribuny.

Po změně stran začala aktivnější Neapol získávat území a několikrát se pokusila vypálit, jenže střely Insigneho, Di Lorenza ani Lozana brankáře Golliniho neohrozily. Po hodině hry musel naopak své reflexy předvést Ospina, jehož pořádně zaměstnala hlavička obránce Djimsitiho po perfektně kopnutém rohu. Jinak to ve finální fázi bylo zoufalství z obou stran a utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele