1. zápas
28.05.2015 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hamburk v prvním duelu baráže pouze remizoval s Karlsruhe

Úctyhodná bilance Hamburku coby jediného klubu, který v dějinách Bundesligy dosud nepoznal sestup o patro níže, je po dnešku opět o něco nahnutější. Domácí dnes vybíhali na hřiště v pozici jasného favorita, místo toho ale už po čtyřech minutách prohrávali - trefil se totiž Rouwen Hennings. Až po změně stran jim Ivo Iličević vystřelil alespoň remízu 1:1..

Pro Henningse přitom nebyl výlet do přístavního města ničím novým, on sám je totiž odchovancem HSV a v době svého hamburského angažmá se dokonce podíval i do reprezentační jednadvacítky. Dnes však neměl se svým bývalým zaměstnavatelem žádné slitování; než se favorit stačil pořádně rozkoukat, napřáhl Hennings levačkou a parádní ranou k tyči propálil ne úplně suverénního Adlera.

Domácí kouč Bruno Labbadia se rozhodl vsadit na tutéž sestavu, která ve 38. kole porazila Schalke 2:0; ukázalo se však, že odevzdaní Königsblauen představovali v této fázi sezony přeci jen jednoduššího soupeře. Karlsruhe sice papírově silnějšího soka nepřehrávalo, těsné vedení mu ale hrálo do karet - hosté tak pohodlně bránili, absorbovali poněkud bezzubý soupeřův tlak a dokonce měli i šanci z brejku zvýšit, Hennings ale napodruhé neuspěl.

V prvním poločase se HSV nedařilo takřka nic. Ať už mluvíme o mizerné předváděné hře, překvapivě nízkém nasazení (na to, jak důležitý zápas se dnes hrál), žluté kartě pro Heika Westermanna (znamenající jeho absenci v odvetě) nebo zahozené jediné pořádné šanci, kterou měl Pierre-Michel Lasogga po ráně zhruba z dvaceti metrů.

Labbadia možná musel svým svěřencům v kabině připomenout, že prohrát úvodní barážové klání na vlastní půdě je v Německu konečná - ještě žádnému týmu se v takovém scénáři nepodařilo dvojzápas zvrátit. Ať už ale zvolil jakákoliv slova, zpočátku bylo vše při starém: HSV kumulovalo procenta držení míče, ale šance měli hosté. Torres a Nazarov oba nastřelili krátce po sobě brankovou konstrukci.

Teprve to byl finální impulz, který domácí potřebovali; po zbytek utkání už drzého nováčka skutečně přitlačili a zápas finišovali v náporu. Přestože vyrovnávací branka, která přišla v 73. minutě, byla vlastně jejich první reálnou gólovou šancí: Iličević si narazil se střídajícím Diekmeierem a nepříjemnou ránou pod hostujícím gólmanem srovnal na 1:1. Lasogga mohl ještě následně vystřelit domácí výhru, ale ta by vzhledem k průběhu utkání určitě zasloužená nebyla.

Autor: Dominik Zezula / bundesliga.com, kicker.de

Komentáře (234)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Baráž je strašně nespravedlivá chujovina. Přímý sestup a postup je správnější, ale zase to není tak napínavé, o což asi jde hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Celú sezónu makáš, si lepší než ostatní, a nakoniec to môže byť aj tak jedno, kvôli tomu dvojzápasu

Reagovat
smazaný uživatel

tak máš být ještě lepší a postoupit přímo

Reagovat
smazaný uživatel

ne, team ktorý celú sezónu ukazuje že by si zaslúžil hrať o ligu nižšie, tam má proste spadnúť a hotovo...a opačne to isté

Reagovat
db18

Fotbal je nespravedlivý, jinak by přímo nepadal Freiburg, ale HSV nebo Hannover

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, tohleq je spravedlivý právě. Když chci hrát BL tak přece musím porazit ´třetí nejhorší´ tým, jinak tam nemám co dělat,,, A nebo jak psal někdo výše, měli hrát líp a skončit na postupových místech. Tohle má bundesliga hezky vymyšlený.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TheAdy

Taky si myslím že to je fajn. kdyby to tak bylo na kazdem miste tak by to nebylo fer. ale jedna se jen o to třetí sestupove/postupove. A to je hezká vložka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, měli by to zavést i u nás (samozřejmě ne třetí, ale druhé postupové). Varnsdorf (a podobné Blšany - nebijte mě, fakt nevím, jestli jestli tehdy před dvaceti lety Blšany postoupily z prvního nebo druhého místa - a je mi to jedno) by tak musel prokázat prvoligové schopnosti.

Je to mnohem lepší, než vymýšlet blbosti se snižováním počtu účastníků ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nepadal nikto priamo, ako to je napríklad v našej hokejovej lige, tak to je blbosť samozrejme, lebo je liga uzatvorená ako keby a nováčikovia majú sťaženú pozíciu. Ale tu idú 2 tímy priamo dole takže nechápem ako môže niekoho napadnúť slovo nespravodlivosť, navyše sa hraje na dvojzápas, kde lepší proste musí svoju kvalitu ukázať a potvrdiť.

Reagovat
db18

Reagovat
vfb

Reagovat
smazaný uživatel

jenže kvalita těch týmů před baráží je jiná, než by byla kvalita těch týmů, kdyby šly do stejné soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Skús inak

Reagovat
cologneFC

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tohle je právě jedna ohromná chyba a nepochopení.

Vycházíš z principu, že by tým z nižší ligy šel do další sezony se stejným kádrem, což v drtivý většině není pravda. Na nižší ligu ti stačí horší (a užší) kádr. A do týmu nižší ligy se prostě shání posily hůř, než do týmu té vyšší, takže ten tým nižší ligy je i tímhle objektivně v nevýhodě.

Aby byla baráž opravdu spravedlivá, tak by se měla hrát před zahájením ligy, aby oba v ní zúčastněné týmy měly stejnou startovací čáru co se posil a stavby kádru týká.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú rovnakú štartovaciu čiaru, začína sa od 0:0, obaja s 11 hráčmi v poli a s tým žeby sa to malo hrať pred zahájením ligy to si len srandoval však

Reagovat
smazaný uživatel

nesrandoval. Psal jsem, jak by to bylo spravedlivé - prostě oba týmy by měly stejné podmínky, co se stavby kádru týká. Že je to neproveditelné, je jasné.

Ukážu svojí teorii na příkladech:

1. Jsi manažer druholigového týmu a přijdeš za sponzorem, aby ti dal prachy na fotbal - určitě budeš mít o hromadu horší vyjednávací pozici, než když bys tam přišel jako manažer stejného, ale prvoligového týmu.

2. Dále: jsi manažer týmu a jdeš za hráčem, aby hrál za tvůj tým - budeš mít o moc pravděpodobnější, že ti na to kývne, když budeš manažer prvoligového, než manažerem STEJNÉHO druholigového týmu. Tady se může klidně stát i delikátní situace, že kdyby hrál potenciálně prvoligový klub druhou ligu a druholigový klub první, tak by hrál hráč prvoligového týmu za ten druholigový. To se stát klidně může ...

Prostě jak finančně, tak hráčsky mají ty prvoligové kluby v baráži vždy výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už samotné 2 kluby nemusia a väčšinou nemajú rovnaké finančné možnosti. Nemá to byť spravodlivé v tomto merítku ako ty uvažuješ, základom sú 2 zápasy. Silné kluby s vysokými cieľmi si vedia stiahnuť hráčov aj do 2:ligy ak chcú isť hneď hore, viď teraz RB Lipsko, kúpilo hráča základnej zostavy tímu zo stredu tabuľky a možno najväčšiu kométu sezóny a mládežníckeho reprezentanta Nemecka. Nehľadiac že RB má viac peňazí ako mnoho mančaftov v BL. Ale súhlas že pri väčšine klubov je to tak ako si písal, ale to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

RB je anomálie. To prostě nemůžeš našroubovat na zbytek týmů.

Asi Tě o svojí pravdě nepřesvědčím, takže se už opakovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tvoju pravdu beriem, ale k čomu to je? Nemá to byť proste spravodlivé v tomto ohľade o ktorom hovoríš a ani nemôže, nedá sa to Ak baráž nie je, tak sa ľudia sťažujú, napríklad u nás pri futbale alebo hokeji, ak je tak sú radi lebo to je niečo navyše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi jsou věčně nespokojení, ale já jsem prostě takový nositel meče spravedlnosti, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe všimol som si už na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale technicky neproveditelné. Protože posily případně hledáš až podle toho, jestli budeš hrát 1. nebo 2. ligu. Těžko klub zvýší rozpočet, nabere posily, pak nepostoupí a co ted? Třeba bez sponzora atd. Ale chápu, jak to myslíš, v podstatě souhlasím, ale reálně to nejde provést

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď jsi to sám napsal - posily hledáš dle toho, jakou budeš hrát ligu. Proto prostě nemůžeš spravedlivě rozhodnout, který klub má hrát PŘÍŠTÍ sezonu první ligu pomocí baráže, kde se tyhle dva týmy střetnou.

Reagovat
sinter

ja to beriem ako sancu pre toho tretieho z druhej ligy postupit...kludne to mohli urobit ze postupuju len dvaja hore...a treti by si uz mohol fukat.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

No vidiš. A u nás ten třetí mančaft žádnou šanci k postupu do 1. ligy ani nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

trapsa ta baráž

Reagovat
db18

Reagovat
Kenneth

Naopak je to nejlepsi system. I kdyz by se podle me melo hrat jenom na jeden zapas na neutralni pude.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže nie, jeden zápas je zradný a nemusí preukázať vo výsledku kto je lepší, dvojzápas to preverí viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stavíš mančaft a buduješ tým, převážnou část roku vyhráváš, abys nakonec svoje úsilí zmařil v jednom zápase, který se ti z nějakých objektivních příčin nepovede ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt dement. Co na tom nechapes?? Maji byt prvni nebo druzi a nemusi hrat baraz. Jak uz tu nekdo psal. Co chteji delat v Bundeslize, kdyz neporazi Hamburg? To je stejny jako u nas v Synot lize. Co tam chce delat Vansdorf? Vsak ty jdou okamzite dolu jako tenkrat Znojmo. Lepsi, kdyz se takovy tymy vubec do 1. Ligy nedostanou, nez kdyz delaji akorat ostudu. Tohle maji nemci dobre udelany..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem možná dement, ale ty nechápeš smysl toho, co píšu. Musíš vidět příčinu a následek nějaký věci. Tým z nižší ligy má prostě mančaft postavený na tu spodní ligu. Klub z vyšší ligy má mančaft postavený na vyšší ligu. Na konci sezony se tyhle dva mančafty potkají, aniž by tým ze spodní ligy měl možnost se posílit tak, aby mohl ve vyšší lize konkurovat, takže má evidentní a jasně prokazatelnou nevýhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Špičkové ligy sú o vyrovnanosti, viď PL alebo BL. Oni si tam nepustia len tak hocikoho....v Champe je napríklad baráž možno lepšia lebo ju hrajú tímy z jednej ligy a sú až 4 a myslím že to tak je až po nejakú 5.anglickú ligu. Ale tento systém je zase atraktívnejší keď na seba narazia tímy z vyššej a nižšej súťaže. Inak čo sa týka stavby kádru, ak chceš reálne pomýšľať na postup, musíš staviať káder už aj na BL, nedá sa to urobiť tak že aha tak teraz s týmto postúpime a potom to prípadne v lete kompletne vymeníme. Kostra musí byť už daná aj v 2.lige

Reagovat
smazaný uživatel

Je to určitě atraktivní - o tom píšu hned v prvním příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týká té vyrovnanosti - tým, který hraje špičku druhé ligy, musí něco umět. Tam už to taky asi není o nějaké náhodě (může být, ale to jsou výjimky). Proto určitou kvalitu ten tým už určitě má. A pokud by mělo vedení ještě léto na posílení nejslabších postů a na to by vedení mělo i jistě více peněz od sponzorů, navíc by mělo vedení jistě daleko více peněz od diváků, kteří by si v euforii nakupovali permice na další sezonu, tak by se jim to budovalo zase lépe. Dále tu máš nováčkovský elán, na který se daj nové posily taky nachytat ...

... prostě si myslím, že postupovat a sestupovat by se mělo přímo, protože principy baráže nejsou spravedlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, něco na tom je

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to tady vsichni chapou uz dva dny, co to tady porad dokola pises. Ale ty to porad nejses schopnej pochopit. Sledujes trochu BL? Tyhle tymy jako Padeborn, Furt, Braunschweig stejne nejak razantne neposili. To nefunguje tak, ze jeden rok maji druholigovy kadr a druhej rok jsou v BL konkurence schopny. Je tragedie, ze bude ligu hrat Darmstad, kterej ma kabiny 30 let stary a kadr hroznej, misto Freiburgu, kde maji vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych nechal ty dva týmy hrát celou další sezonu proti sobě tj 34 zápasů a ten lepší by hrál další sezonu v bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KSC jim ty hodiny konečně rozebere

Reagovat
smazaný uživatel

let's go KSC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HSV1887

Haha, to určitě... Říká ten, co fandí polovině Německa. Jdi se zahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

On má 4 nemecké kluby ty 3, to zas neni extra rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Akorát on má tři spřátelený, to je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že počet týmů, kterým fandím, měl nějakej vliv na to, že Hamburk hraje odpornou sračku už několik let a nebýt pár haluzí v posledních kolech, už je dávno místo Freiburgu dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburger by potřeboval konečně sestoupit, aby se probral..přeju to Karlsruhe zaslouží si to,snad budou v tom dvojzápase šťastnějším týmem

Reagovat
jv

Podle mě stačí Darmstadt. Jako Karlsruhe má o poznání lepší kádr, ale zase zaostává stadionem, takže jsem jednoznačně pro setrvání HSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to máš pravdu stadion a fans je pro je velký plus ale měli by to posílit a udělat tam pořádek jestli se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Štadión je katastrofálny aj v Darmstadte, asi jeden z najhorších v Nemecku, ale má sa robiť rekonštrukcia, dnes bol v našom Denníku Šport rozhovor s Ivanom a spomínal to, a aj som niečo čítal na webe. Karlsruhe neviem či niečo chystajú...

Reagovat
jv

Právě asi nic. Jako oni jim tam i lidi chodí, ale už při posledním působení v 1. Bundeslize to byl snad nejhorší stadion, teď to bude ještě viditelnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ma prekvapuje že práve v Nemecku sa najdú také kluby, ktoré s tým majú dlhodobý problém.

Reagovat
jv

Pár se jich najde, no, naštěstí opravdu jen pár.

Reagovat
db18

KSC už ten stadion plánuje, problematický ale trochu je, že ten stadion poroste tak nějak postupně na místě toho stávajícího, takže bude v průběhu stavby snížená kapacita.

Reagovat
db18

...a konec výstavby byl daný asi nějak 2017 nebo 2019

Reagovat
smazaný uživatel

Super to som netušil, podobne sa to má robiť v Darmstadte čo som čítal. Nevieš kedy majú začať v KSC?

Reagovat
HSV1887

Ty bys zas potřeboval asi terapii, abys nekecal takový kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

Já si budu PSÁT názor jakej budu chtít,tak se mě nesnaž rozhodit ty borče uvidíme jak to dopadne

Reagovat
HSV1887

Vsak jo, svuj nazor si klidne napis. Tak mi teda vysvetli, proc HSV potrebuje sestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se probrali z těch výkonů co předváděj poslední 3 roky..třeba by jim ten sestup i prospěl

Reagovat
HSV1887

To těžko, sestup by znamenal velký problém. Hlavně kvůli penězům.

Reagovat
jv

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden rok by to vydrželi

Reagovat
Bayernista18

Ať už Hamburk spadne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
jv

Vůbec, právě se musí zachránit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
HSV1887

To se ale nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by na case za tu sracku, co hrajou, ale ti klikari nespadnou, tomu never.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svojím spôsobom a prístupom si to zaslúžia, ale na druhej strane, nebude mať BL žiadny klub s plným počtom sezón...to by bola škoda. HSV je už len v tomto každý rok na očiach

Reagovat
smazaný uživatel

a k čemu jsou tyhle rekordy? kolik klubů už vzniklo nebo zaniklo a fotbal jde dál

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo co Darida? Má nabídky? Případně odkud?

Reagovat
jv

Chce odejít i kvůli reprezentaci. Podle mého půjde hostovat, za rok by, pokud Freiburg nepostoupí, se třeba vrátil anebo by do toho nového klubu přestoupil. Sám řekl, že preferuje setrvání v Německu.

Reagovat
db18

Hostování bez opce by zase bylo to nejhorší, co by Darida pro Freiburg mohl udělat... na to snad nedojde...

Reagovat
jv

...samozřejmě jedině s opcí.

Reagovat
HSV1887

Auf geht´s HSV!!! Ukažte všem tady těm ubožákům, kdo jsme!

NUR DER HSV !!!

Reagovat
Posledni Kovboj

nejses ty ten 17letej ocas co tu obcas vyhrozuje nemecky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak čtu ,vypadá to,že ubožák seš tady akorát max. ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HSV1887

"Fanousek" Hurensöhne BVB, to mi staci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ja meister

Reagovat
HSV1887

Hurensohn Meister, ja das stimmt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pome KSC!

Reagovat
vfb

Derby

Reagovat
Kenneth

NIEMALS 2. LIGA!!!

Reagovat
HSV1887

FÜR IMMER ERSTE LIGA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Der, die, das, psi ocas!!!!

Reagovat
HSV1887

Sag mir, wann ich anfangen lachen soll

Reagovat
Kenneth

*wann ich anfangen soll zu lachen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*wann soll ich anfangen zu lachen

Reagovat
db18

To by věta nesměla začít "Sag mir,"

Reagovat
db18

Reagovat
Tomanatura

Eigentlich ''wann ich anfangen zu lachen soll''. Pochopitelna, ne vsak prijatelna chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Tomanatura

Tak nevim, jak se mluvi ve vychodnim nemecku, ale u nas to nikdo jinak nerekne, zni to blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezní. Je to zcela běžné. Ale je pravda, že slyším často obě dvě verze (na západě)

Reagovat
db18

Já s tim východnim taky nevim, ale jinak se setkávám spíš s tím co napsal Kenneth.

Reagovat
Posledni Kovboj

na to jakej ses ubermensch fakt umis nemecky docela napicu.

Reagovat
Arne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ste hodiť preview aj priamo pod BL sekciu nech to je na očiach

Dnes to vidím na 0:0, 1:1 alebo 1:0

Reagovat
db18

(a doufám v 1:0, aby mi vyšel tiket a zároveň odveta byla napínavá)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ti nevyšlo a mne hraje už len tip 1:1 ale ja som našťastie nepodal

Reagovat
smazaný uživatel

Bitva a 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Wáu dáva to aj ARD paráááda

Reagovat
smazaný uživatel

Start11 für #HSVKSC: Adler - Westermann, Djourou, Rajkovic, Ostrzolek - Kacar, Diaz - Olic, Holtby, Ilicevic - Lasogga.

Karlsruher SC XI: Orlishausen - Valentini, Gordon, Gulde, Max - Meffert, Peitz - Torres, Yabo, Nazarov - Hennings

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby základ jeho som mal vždy rád

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Torres dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jo... ne že bych přemýšlel o tom, že na HSV dam jen půlku a zbytek na Hennings dá gól

Reagovat
stas87

A este jeden do polcasu,KSC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburg nemá šanci dnes vyhrát...Bojovnost, zaujetí, šance??? nic..

Reagovat
10

spíš kvalita, systém? nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom se ani nebavím..Ale čekal bych, že budou jezdit jinak...Nemají na to

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú slušné hovno, aj atmosféru som čakal vybičovanejšiu nato že hrajú o všetko

Reagovat
10

Už jsem to psal vedle. Ty hráči mají vůbec problém zpracovat míč, základní věci nezvládají, nebyly tam 2 přihrávky za sebou, pokud nepočítám těch 98% přihrávek dozadu. Diaz nebo Westermann mají pohyb jak nějaký dědci ve starý gardě, u Holtbyho naprosto sedí, že ho kupoval Tottenham. Tam dneska fakt není hráč, co by splňoval měřítka top ligy.

Reagovat
Spalovač šancí

A nekoukal jsi spíše na záznam Hradec-Slavia?

Reagovat
stas87

Skusenejsi tim by vyhraval 2:0...a ja mam dojem,ze sledujem Slomkov Hannover. Kontrola vlastnych pozic na svojej polke dokonala,vsetky potencialne nebezpecne priestory vykryte,stred ihriska v aktivnom a pohyblivom bloku.. a HSV sa snazi kombinovat.Radsej tie nakopy..Lasogga by sem tam nieco vyhrat mohol.KSC presne tymto stylom bude hrat aj doma.Tak,ze by to do tretice konecne vyslo????

Reagovat
db18

V Karlsruhe nebude hrát Westermann.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že aj pri Kačarovej žltej tam písalo že bude chýbať v odvete, to je asi väčší problém, asi Vaarta tam hodia koho iného. Namiesto Heika si to už vyskúšali dnes.

Reagovat
db18

No, myslel jsem to tak, že absence Westermanna je pro HSV výhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie ukáže to odveta

Reagovat
smazaný uživatel

Holtbymu tam ešte niekto chýba, on je furt v hre má dobre vec chlapec ale on potrebuje dobrých hráčov okolo seba, ako ich mal predtým v Schalke a vyčnieval

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hennings je parádny kanonier túto sezónu, všímať som si ho začal až na jar a moc sa mi páči je drzí, lieta a bojuje, ale nečakal som že to tak dokonale trafí

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná průniková přihrávka, chybí ostré křídlo...Je to pomalé...radší ať křápou vzduchem jak psal kolega..Ať celý Hamburg radši spadne. To co předvádí je ostuda

Reagovat
db18

Heiko se taky pěkně vykašlal na ten souboj s Henningsem... A to se nadává na to, že Boateng neskočil před Petersenem do balonu.

Reagovat
10

spíš si myslím, že takovou střelu z úhlu z hranice vápna by měl Adler chytat

Reagovat
smazaný uživatel

bola to dosť nečakaná strela a umiestnená dokonale, ale myslím že sa jej Adler šuchol

Reagovat
andrew96

To je hnus, tohle už přístav snad neuhaluzí (zase).

Reagovat
smazaný uživatel

tvle! 2 brvka po sobě

Reagovat
stas87

Toto uz nemozu ustat..boha jeho

Reagovat
andrew96

Ty vole...už to začíná

Reagovat
db18

...to je zoufalost, doufam, že dnešek ještě vyhrajou a v druhym utkání ať si postup zajistí KSC, Holtby je na to sám, jinak je to všem u prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by mohl Hamburg dnes vyhrat? vždyť jsou uplně trapní

Reagovat
10

na co je sám? vždyť je sám naprosto tragickej

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Když se mu nikdo nenabízí?

Reagovat
10

chudák, proto zajebal úplně všechny míče? třeba teď před chvílí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Konečně někdo otevřel oči...

Reagovat
10

Kačar teprve asi 7. přihrávka do outu, to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

na istotu

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby kačar...to je tak na přebor tvle

Reagovat
Coutinho10

kdyby spadnul, tak musela bejt penalta...velky stesti pro HSV

Reagovat
andrew96

Yabo za to že to ustál a nemrčel (ikdyž důvod by byl).

Reagovat
andrew96

Beru zpět. Proč nespadnul?

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

To bylo z frustrace.

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

A je to tu..ten hore musi byt snad ich verny fanusik.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalšího už nedají

Reagovat
smazaný uživatel

Platí tady pravidlo o away gólech?

Reagovat
andrew96

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě? V Anglii to třeba neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

a divíš se, když jsou schopni jezdit po silnici vlevo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

silnice mi nevadí, ale ty kohoutky všude...aka bud zmrzni nebo si opař ruku....

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Hamburg sa minulú sezónu len vďaka tomu pravidlu zachránil

Reagovat
andrew96

Jo platí

Reagovat
smazaný uživatel

strasna skoda, po dnesku mohlo byt rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

nic prostě Karlsruhe, Dynamo Dresden, Union Berlin a Mnichov 1860 povinně základ Bundesligy

Reagovat
andrew96

Dynamo a Union zas tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

+ St.Pauli a Der Club ....ach môžeme snívať, 1860tky sa zajtra budú zachraňovať v 2BL taká je realita a Dresden....

Reagovat
Liquid

hlavně Lipsko a časem Drážďany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lokomotíva Leipzig...týmto ešte pár ročkov potrvá z 5.ligy. Či snáď nemyslíš RB povinne základ BL?

Reagovat
Jan Horáček

Tak Drážďany si ještě počkají... Minge je sice legenda, ale jako funkcionář je to katastrofa. S ním to asi nepůjde.

Reagovat
Arne

Rozepis se prosim trochu... Mne prijde, ze on to docela pozvedl, plus se mi libi, jak se klub finance ozdravuje (coz pochopitelne jde za jinymi lidmi).

Reagovat
Jan Horáček

Mám na mysli např. tu rotaci trenérů - to je jak na orloji. Bögera ovolali na jaře po třech kolech a dali tam Németha, který tam byl už za Jansena. Právě za Jansena to ovšem byla největší hrůza. Teď zase Neuhaus, jsem zvědavý, jak dlouho ten vydrží.

Co se týká těch financí - člověk do toho úplně nevidí, ale před každým zápasem tam obíhal chlapík s krabicí "Initiative Schuldentilgung" , kam mohli fandové přispívat (na umoření dluhů). Také v Drážďanech vzbuzuje dost nelibosti, kolik už město do Dynama nasypalo. V jedné internetové diskuzi si trpce povzdechl nějaký příznivec Dresdner SC, že kdyby oni dostali tolik co Dynamo, tak už hrají Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný článok a analýza o aktuálnom financovaní Dynama: http://www.sportschau.de/fussball/bundesliga3/finanzen-dynamo-dresden-100.html

Reagovat
peky

tak to si teda Hamburk nepřijemně zavařil doma to takhle po..at

Reagovat
Realita

Prosim vás, co je to za výrazivo "vypnout ty jejich hodiny"..to jsem v životě v souvislosti s fotbalem a pokoření soupeře neslyšel...

Reagovat
Realita

už jsem to přečet, pardon :-D rozklížená očka

Reagovat
Jan Horáček

Vtip roku - Iličevič v televizi po včerejším zápase : "Máme větší kvalitu."

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nepovedal by som jasne že nemajú, oni ju nevedia preukázať...na strely boli lepší, v držaní lopty tiež, že to vyzerá tragicky im je teraz určite jedno, výsledok 1:1 do odvety je proste otvorený. Je to baráž, kde by to malo byť vyrovnané, ak by sa to skončilo 2:0,3:0 asi by sme pred odvetou neboli až tak v očakávaní...

Reagovat
opretis

snad to nějak uhaluzí, já chci ty hodiny nechat běžet do skonání věků, má to takový ...kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jedině to kouzlo by jim zajistilo záchranu, jinak je to špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Karlsruhe dalo za pár vteřin 2 břevna, snad je ta remíza nakonec nebude mrzet ...

Reagovat
Arne

Taky se obavam, ze nas HSV zase vytroluje a uhraje treba remizu 2:2 nebo vyhru 1:0 v zaveru ci nejakou nedomrdkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sa proste môžu udržať bez toho aby vyhrali....

Reagovat
Bayernista18

Přesně tohle čekám.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, oni hrajou uz tak dlouho jedno velky hovno, ze se v tech kritickych situacich naucili chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Kiel - TSV Mníchov od 20:30, Eurosport 2, BR a NDR

Inak Kováč dostal od Kickeru za zápas v Karlsruheri najvyššiu známku hostí spoločne s brankárom na debut paráda, čakám ho dnes opäť v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

"Má neuveriteľnú dynamiku, je rýchly a chce sa rozvíjať. V minulosti sa venoval zápaseniu, s futbalom začal v neskoršom veku. Za ostatné 2-3 roky zvládol úžasný progres. Prečo by som si ho teda neotestoval?" povedal tréner TSV Torsten Fröhling pre mníchovský Abendzeitung (ešte pred tým ako debutoval)

Reagovat
smazaný uživatel

Orban z Lauternu do RB prdele stupňuje sa to....a nakupujú uvážene a koncepčne sliepky jedne, kto tam vedie prestupy?

Reagovat
jv

Ralf Rangnick, který už podobně dovedl do BL i Hoffenheim.

Reagovat
smazaný uživatel

To vidno že ten pán má s tým skúsenosti.

Reagovat
jv

Reagovat
db18

Reagovat
Pipo123

Ako je na tom Marcell Jansen v HSV ? Údajne ho chce Lazio a AC

Reagovat
jv

Jak to myslíš?

Reagovat
Pipo123

Myslím herne, já som ho nevidel hrať asi tak 6 rokov, viem že vminulosti to bol hráč pre repre, tak preto sa pýtam ako je na tom teraz. Či relatívne zadarmo to môže byť pre AC alebo Lazio vhodná posila.

Reagovat
db18

Zdálo se mi, že v té době docela stagnoval, byl taky x-krát zraněný, ale v poslední době mi přišlo, že hru HSV vždy oživil. Na LWB asi ideální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal asi 2-3 zápasy v tejto sezóne ktoré mu vyšli uplne že fantasticky, myslím že bol aj v zostavách kola. Teraz ani neviem čo s ním je

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavy Kiel - TSV Munchen: https://pbs.twimg.com/media/CGMKK8aW0AAUplW.jpg

Kováč na lavičke tentokrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele